Umoran sam i standardno blesav, čitam malo prije tuširanja i naletio sam na ovu najavu, ma daj Bože da se realizira.
Ispred VŽ bolnice bude osvanuo ogroman broj novih parkirališta, za pacijente i osoblje.
OK umoran sam, mozak mi šteka, nekaj znam od prije, pital sam i Al za drugo mišljenje:
Napravljeno bude ispred i iza bolnice novih 1200 parkirališta za aute. "Malo me prca u zdrav mozak" saznanje da u VŽ na prostoru cijelog grada ima nekakvih 2000 - 3000 parkinga. Parkirališta trgovačkih centara ne računam. Sad bude ispred i iza VŽ bolnice niknulo 1200. Ja se prvi radujem, ako bude.
Ovako piše Al:
Možda sam ja samo zahrđao i ne vidim ispred i iza VŽ bolnice te slobodne površine.
Inače ne volim hodati po bolnici, ali više se niti ja ne snalazim na bolničkom krugu u VŽ, istina, rade, grade, ali ja se pitam o protupožarnoj preventivi, o prometnicama unutar bolničkog kruga itd.
VŽ je nekada slomljen katastrofalnim požarom, ne dao nam Bog to nikada više, najmanje u krugu bolnice. Nebojte se zame, blesav nisam, svašta znam i kompariram...
Daj nam Bože u VŽ još 1200 parkinga... mi sretnici, sam tak...