• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,655
Meni je pivovara u KC tu skoro na dohvat ruke. Kamenom se morem zgoditi do nje. Kakva je kvaliteta vode pojma nemam jer ju ne pijem. Kak more voda biti dobra to je meni enigma na koju nemam odgovor?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,094
Ovo je strašno.... tak strašno da više nemam volju za pivu... neko bi se napil zbog toga, a kod mene obrnuto.
Jedino ako @ZJ pobriše postove kaj njemu nije mrsko, ili pepraviti ga kad se premisli....

Na jad sam si moral narančadu spiti

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,246
Svaka čast, vidi se da si ozbiljan. 🤝 :ppozdrav:
Ja sam amater, uglavnom ne pijem (alkoholna pića).
Jučer jedan Pan uz roštilj, i danas jedan radi Međunarodnog dana piva....a kad bu idući put, sam Bog zna...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,474
SAD Greenland znaci j.... ti m.... i svijetu i americi i donaldu ducku...nek se napuse k .... govna americka...
Ukrade 13miljardi nafte venezueli pod izliko demokracije, a ljudi grcaju u nestasici i dugovima...
sad krece na greenland...i nitko govnu ne moze nista...pa to je prejadno...trebale bi svi ustat protiv amerike...sve male vojske zajedno bi mogle unistiti njihovu koliko god da je mocna...pa nek onda hebena amerika grca u dugovima...

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
188
Tesko je sa razumijevanjem i fitilji su sve kraci mladjim generacijama. Dnevne info treba staviti na laganini.
Tko se sjeca prvih slika i videa o koronici, prvih polazaka put-ve. armije sa furunom i sve kasnije sto je objavljivano putem ms medija razumijet ce.
Za ovo nevrijeme u kojem vec dugo zivimo generacijama, a i za postizanje svojeg mira; tko moze procitati od Hegela do Marxa bude dovoljno.
Sad kom se zuri imaju i vidoje kak su nastali levi i desni i Darvin i si ti kaj su pisali od cca 1800-1880. filozofi, teologi i onda je politika to pocela pusiti. Dalo bi se pisati, meni se bas sad i neda. Ak ko pita ja mu se lahko javim.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,655
Ma nismo ni mi drugačiji ni bolji od tih hebača krava. Da sad počneš kritizirati narančastog digla bi se polovica foruma u njegovu obranu. Da kreneš kritizirat onog ruskog gnjusa i psihopatu diglo bi se pola foruma da ga brane. Ako nema sloge nema ni napretka i zato te barabe rade kaj hoće. Neki čak to javno i vele.

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
188
Raja je vazda pola - pola. Tuj i tam pogledan vucka: ma geblis je siroce za njega, valda si tak i misli on za sebe. Ali ide sveca pod rit koja i ovak nikoga nije posvetlila.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,204
SAD Greenland znaci j.... ti m.... i svijetu i americi i donaldu ducku...nek se napuse k .... govna americka...
Ukrade 13miljardi nafte venezueli pod izliko demokracije, a ljudi grcaju u nestasici i dugovima...
sad krece na greenland...i nitko govnu ne moze nista...pa to je prejadno...trebale bi svi ustat protiv amerike...sve male vojske zajedno bi mogle unistiti njihovu koliko god da je mocna...pa nek onda hebena amerika grca u dugovima...
I sad kad ja stavim ovog tipa,,nekima se diže kosa na glavi,,,vjerovatno iz svoje prošlosti i imaju razloga,,,
FB_IMG_1785769898041.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,655
Samo se još ne zna da li je to stvarno bil Joža iz Zagorja ili Jevgenij kojega su rusi hitili iz aviona s padobranom po velkoj kmici? :unsure:

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
895
Je, bil je to Joža z zagorja. A znaš kak ja to znam? Je one staljinske čistke vu Moskvi krajem tridesetih sem zagorec mogel preživet. A naš Jožek je navek bil najviše onak.... za sebe.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,406
Daj, kakvi Jevgenjin, to su zamislili oni koji jednu ruku drže na srcu, a drugu u tuđem žepu...

Najnoviji postovi

Na vrh