Na svojstven je način izrekao našu surovu stvarnost i istinu.Aeee, saka mu je na mestu.
Ja sam ih uspio na vrijeme zamjeniti za crijep, kako bi se reklo, ulovio sam zadnji vagon.Umjesto da se ljudima omoguči skinuo si ploče s krova, besplatno ih predaj na zbrinjavanje, oni paze na proračune, da ne bi previše potrošili na probleme građana
Prošao si puno svijeta, iskusan si i nisi prolupao, kaj ti je?Sad je prilika da sa tim smećem uklonimo istovremeno i sve naše političare. Sve je to isti materijal.
Ma i europa je ista kao i mi, samo je više love u igri i malo su rafiniraniji... pa izgledaju kakti civilizirano kad kra.., ovaj 'uzimaju proviziju'.Mi smo narod koji kuka ali za peneze bi dusu vragu prodal (čak i oni najjači klečavci) a zato nas je evropa i prigrnula k sebi i dala nam subvencije, fondove, ullaganja, kredite i poticaje.
Ja mislim da nazad vise nema, neki su prste umočili u med sa više a neki sa manje uspjeha ali u konačnici je (ili bude) isto svima i moremo se da oprostite jxxxx
Ono kaj su ovi vladajuči potpisali ostaje u amanet budučima.
Kada smo kod gluposti, evo još jedne. Ministarstvo poljoprivrede je poticalo ostavljanje zelenih traka na kraju oranice kako bi se leptiri mogli skloniti od predatora. I nitko im nije rekao koji je životni ciklus leptira. Leptir položi jajašca na list kukuruza, iz njih se izlegu mali crvi na primjer kukuruznog moljca koji buše stabljiku i klip, kada dovoljno odrastu učahure se i nakon nekog vremena opet izlete lijepi leptiri koji stvaraju novu i brojniju generaciju. Evo to potiču kod nas odnosno u eu.Da ne zagađujemo temu o automobilima, a da ipak malo dodatno otvorimo HR pandorinu kutiju:
View attachment 93865
Stvorena je i ogromna histerija oko krovnih salonitnih ploča. Azbest... Osoba može svakih 6 mjeseci predati samo 200 kg. A što ako skineš s krova npr 1700 kg ili 2500 kg? Predaš im 200 kg, ostatak držiš na dvorištu dok prođe 6 mjeseci, tu se možda lome itd., zar na dvorištu više nisu opasne? Ako nemaš 10 članova obitelji da svaki legalno predate po 200 kg, što preostaje? Ako iskopaš grabu i zakopaš radiš kriminal. Ali oni koji uvoze u HR i zakapaju, ili pune žitne silose opasnim otrovom, to nije kriminal, to je biznis.
Umjesto da se ljudima omoguči skinuo si ploče s krova, besplatno ih predaj na zbrinjavanje, oni paze na proračune, da ne bi previše potrošili na probleme građana.
Tko je donio takve zakone, kako ih nazvati, pametni nisu, nisu ni korisni idioti, beskorisni su za društvo. Oni su kao slon u staklenoj trgovini, uništavaju sve oko sebe svojim lošim zakonima koji ni oni sami prvi ne provode u djela.
To je samo još jedan primjer, a sve vrvi od takvih nelogičnih i suludih rješenja...