Ako te toliko zanima gdje ne živim. Ne živim u Zagrebu.
Ako ne živiš u ZG zašto te svrbi Tomašević, stoji ti na žulju? Nije ti predsjednik Vlade, a o njega se izbjegavaš očešati? Zanimljivo, ali prozirno. Hebiga.
Ne znam kojom si logikom došao da favoriziram HDZ.
Nemam logike, nelogičan sam.
Ne razumijem zašto favoriziraš tomaševića.
Moja djeca mi kažu da dobro radi svoj posao.
Njegova stranka ima čudne stavove. Po pitanju smeća Zagreb ne zaostaje za Likom.
I kod mene, se nedavno vozi jako mudar tip u skupom autu i baca kutiju od cigareta kroz prozor na cestu, točno ispred moje kuće, ja na ulazu. U ZG je takvih bolesnika u mozgu još stoput više, "a za sve je kriv Tomašević".
Ima jedna bizarna ideja koju je proveo Tomašević. Za vrijeme Bandića su u Zagrebu imali kante za smeće, a onda se zeleni genije sjetio da proizvodi vreće za smeće u koje će pakirati smeće. Proizvodiš još više smeća u koje ćeš pakirati postojeće smeće. Ideje su mu genijalne valjda ih je naučio na tečaju u Oxfordu.
Ti iz neke, valjda karijerne ljubomore ne možeš smisliti Tomaševića. Bolji je od 95% ostalih političara na funkcijama u HR. To je moj osobni stav.
Ako nisi pratio, a jesi, svejedno vidi kako se to radi, dok Plenković ima ugašene radare:
EU nam se grohotom smije. Imaju svoje jeftino, ma kaj jeftino - besplatno odlagalište smeća i otpada. I treba nas potrovati da pocrkamo, za drugo niti nismo kad smo takvi. 🥂