View attachment 94160
On živi u ZG ??? Po bedastočama koje lupa: ili ne zna, ili ne želi znati.
View attachment 94161
Malo su ga solidno oprali, mene bi bilo sram na njegovom mjestu, a on nam vodi Državu i bahati se.
View attachment 94162
Ovo je jedan zanimljiv i jako poučan grafički prikaz HR na temu baratanja sa smećem i otpadom.
Upao mi je u oko i zanimljiv komentar na tu temu, evo ga:
View attachment 94163
Ja samo želim za sve ljude u HR: pravednost prema svima, imati javni red i mir, pitku vodu, uređeno društvo. (Hm, da čista utopija.)
Želim znati ako sutra krenem rušiti kokošinjac i garažu, kamo da ja "100% legalno odvezem taj građevinski otpad, predam i platim zbrinjavanje". Prilažem i odgovor, ja u svojoj županiji nikamo, a i ja imam HDZ župana (mnogo se pisalo da su to bila "ciganska posla" u vrijeme drugih mu izbora), drugi mu je mandat, poznam ga osobno, "imamo 4 godine zajedničkog sjedenja u klupama županijske skupštine", ako nije previše barem je dovoljno ovdje kao dokaz.
Ja i dan danas nemam kamo LEGALNO otpremiti građevinski otpad od rušenja itd. Tko razumije, razumije, tko ne ne. Važno da niti on nije imao pojma što su Šinceki radili i dovozili.
Htjeli smo biti devedesetih kao Alpe-Adria, nemam pojma kako se točno to piše. Što smo postali???, smetlište i deponija EU i nebrojenih umišljenih i samodopadnih tzv. HR poduzetnika.
Pošteni građani i poduzetnici plaćaju poreze, oni koji ne plaćaju su za mene bagra, ološ, šljam i zlo ovog društva i vlastite djece...