Re: SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...
Šteta iz grubog procijenjena na prek 300 000kn bez stambenog objekta znači zidova prozora krovišta itd.
Svi rezervn dijelovi bili unutra od kombajna i traktora i svih strojeva, komplet 2 agregata 2 kompresora, 2 aparata za varenje, brusilice bušilice, kompletan svaj profesionalni alat kaj sam imao za radit mehaniku i tako dalje da sad ne nabrajam, 4 motorke itd.
Auto nije uzrok, jer ni nije bio u funkciji, taman friško bio polakiran i pripremljen za tehnički samo bez akumulatora je bio.
Krenulo je od el instalacije tj trofazne struje, jedan kabel došo u šlus i navodno iskre opale u kartonsku kutiju gdi su bile krpe na polici i eto od du je sve krenulo ali mi jednostavno nismo uspjeli gasiti šmrkom do dolaska vatrogasaca koji su došli za pola sata tek par km od mene. I eto materijelna šteta jaaako velika, osigurano nije bilo jer da je i bilo zbog nkoliko faktora nebi mi osiguranje dalo ni za kikiriki i eto. Kat nije toliko dobio, ali je dobilo krovište. na katu je 15t žita koje je mokro bilo, nešto smo probali spasiti presušit i tako vidit ćemo hoće li bit nešto iz toga.
Otac je najviše nastradao dok je gasio smrkom, obgorile su mu šake, bio je na operaciji u ponedjeljak, stanje je još uvjek škakljivo. pitanje je šta će bit s prstima kroz par dana kako će odreagirat na terapiju, hoće li biti dobro ili će mu ih odrezat, kolko on tako tolko je i mentalno jako pogođen zajedno sa majkom, a ja se eto moram sa svim tim borit, bit utjeha njima i eto tako....