- Tu od
- 14 Pro 2007
- Poruka
- 12,156
koje najuze gume mogu bit na rusu
naprijed 7.5X20
nazad sa postojećim felnama 13.6X38 (nisam čuo za užu gumu na 38 )
sa promjenom felni nemogu ti pomoći jer neznam
koje najuze gume mogu bit na rusu
zasto na rusu kada skrenem u bilo koju stranu do kraja zapne volan te se neda vratit u suprotnu stranu npr. ako idem u rikverc i skrecem lijevo i trebam skrenit desno ne mogu nego moram krenit naprijed da malo krene i ponovno saltat u rikverc i motat na desno jel negdje nest zapinje(mislim da dijelove koji se ne vide sve je pregledano izvana sto se tice vidljivih dijelova volana i nist ne zapinje) ili nedovoljno ulja
pitam vas forumase
ja sad ne znam jel kod mene orbitrol ili ne vidi na slici na 1. strani ove teme
Kad smo več kod toga, zna li neko čemu služi ona zelena kocka na onom desnom?svaki orbitrol izgleda više-manje isto
Mogu samo nagađati :Kad smo več kod toga, zna li neko čemu služi ona zelena kocka na onom desnom?
Mogu samo nagađati :
-sigurnosni ventil
-redosljedni ventil
-sigurnosni ventil na izlazu(šok ventil)
Ako je šok moraju biti 2, na A i B tj. na izlazu .iskreno , neznam
u njej nema ništa , samo jedan ventil (vjerovatno sigurnjak) izmedju ulaza i izlaza (P i T)
oni izlazi prema klipu (A i B) samo prlaze kroz kocku
tako da od ovo troje što si ti nabrojao pretpostavljam da je ili sigurnjak (klasični) ili šok ventil
Ako je šok moraju biti 2, na A i B tj. na izlazu .
Imam par komada pa čisto pitam iz znatiželje jer mi nikad nije bilo jasno čemu služi :scratchMogu samo nagađati :
-sigurnosni ventil
-redosljedni ventil
-sigurnosni ventil na izlazu(šok ventil)
ako na rusa stavim uze gume na siroke felge one se rasire i postanu tanje pa jel onda isti broj okretaja prednjih i zadnjih tockova