koliko kosta taj salter i hoce li prstati ulje od kocnica kada ga odvrnem odnosno hoce li se trebati ponovo ozracivati kocnice
25 kuna (imaš tam na linku).koliko kosta taj salter i hoce li prstati ulje od kocnica kada ga odvrnem odnosno hoce li se trebati ponovo ozracivati kocnice
25 kuna (imaš tam na linku).
Ulje malo pokapa a ozračivati obično netreba.
Hvala ti puno..
ja sam mijenjao već dva ta prekidača na 4911 jer kratko traju pokvare se sad imam već par godina potezni od 539 i odličan je :blackeye
Neznam kavi su ovi novi prekidači ali u mena na oba Zetora što sam imao bili su orginalni prekidači stari po 35 g. i radili su i rade perfektno.
E taj košta 40-tak kn, a napraviti možeš nekaj slično ovome ali upotrebi ipak malo više mašte nego ovaj koji je tu kemijal.Izvini ali da li bi mogao da slikas i da mi pokazes kako to izgleda, koliko kosta i kako napraviti bio bih ti jako zahvalan
Ja sam kod auto elektricara 3 ili vise puta mjenjao ali naravno ja nisam znao u cemu je problem posle mi je reka da jednostavno vise ne mogu da iskljuce vec samo kad npr stisnem kocnicu i kad ju pustim i dalje mi svjetle kocnice takve sam ja probleme imao pa sam sada odlucio da uzmem stvari u svoje ruke :supz:
E taj košta 40-tak kn, a napraviti možeš nekaj slično ovome ali upotrebi ipak malo više mašte nego ovaj koji je tu kemijal.
image hosting gif
A evo ti još jedan prijedlog. Možda bi bilo najjeftinije da sa svojeg ili susedovog automobila skineš štop šalter i ugradiš njega, a to ti bu i najbolja solucija jer on reagira na dodir :mrgreen:
Nebi se štel mešati ali na polju pedale kočnice mogu biti razdvojene (tu te nebu niko kontroliral), ali na cesti je to ipak druga pričaHahahah ta ti je pametna a mozda pak to i uradim samo ga moram necim zastititi i uzeti dva jedan za lijevu a jedan za desnu kocnicu
Nebi se štel mešati ali na polju pedale kočnice mogu biti razdvojene (tu te nebu niko kontroliral), ali na cesti je to ipak druga priča
Neznam čemu komplikacije. Ugradiš onak kak orginal mora biti (za 25 kn), metneš na stopice termo božir i nemaš brige.Pa da, toga se nebi nikad sjetio a samo jos nesto pa da te vise ne gnjavim da li znas kako da ga zastitim jer nemam kabinu a nekad ce i pasti kisa na njega blato idr ...
ako netko zna gdje postoji (Schlüter) profi track 250-300Ks tvl u bilo kakvom stanju,molim da mi javi na E-mail -- baun68jo@gmx.de slijedi nagrada.hvala.
Kontakt podaci:
baun68jo@gmx.de