• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomozimo malenom Marinu

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
Tekst je prenesen iz informativnog tjednika HSP Hrvatskog sindikata pošte :

Šestogodišnji Marino boluje od teške i rijetke bolesti - Hiper Igm-sindroma odnosno rođen je bez imuniteta i jedini način ozdravljenja jest transplantacija koštane srži. Još prije 5 godina krenulo se u potragu za stopostotnim donorom preko HZZO-a, budući da nitko u obitelji nije kompatibilan za transplantaciju. Konačno i na sreću u siječnju ove godine pronađen je donor i pokrenut je postupak transplantacije,koja će se obaviti ovih dana u Zagrebu. Tešku borbu i hrabrost ove obitelji ne trebamo posebno naglašavati, no ono što želimo naglasiti jest da trebaju našu podršku i pomoć. Česta putovanja na liječenje,posebna prehrana,boravci u bolnici.....doveli su ovu obitelj na rub financijskih snaga. Supruga našeg kolege je nezaposlena, a pored malenog Marina mladi roditelji imaju još dvoje djece....Zato pokažimo još jednom svoju solidarnost i pomozimo obitelji Dulj. Oni će Vam biti zahvalni za svaki Vaš prilog uplaćen na račun kolege Igora Dulja kod Hrvatske poštanske banke broj 2390001-3201617213. Ne sumnjajući u dokazanu poštansku solidarnost, zahvaljujemo Vam u ime obitelji Dulj, a malenom Marinu želimo svaku sreću i što brže ozdravljenje.

Evo ovim putem želim potaknuti ljude da pomognu mojem kolegi i njegovoj obitelji u nevolji i molim moderatore da temu premjeste na najprikladnije mjesto

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Inače uvijek uplačujem nešto i potrudit ću se i sada iako sam u totalnoj banani i 3 mjeseca nisam plaće dobil....

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
ma nije nikome situacija sjajna,ali evo koliko tko može, 10,20,50kn u svakoj pošti se može izvršit uplata na njegov račun bez naknade.... njima će svaka kuna pomoći

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
ja mislim da nema...bili su već i prije neki članci po novinama,ali mislim da se nigdje nikakav telefon ne spominje

seat

Aktivni član
Tu od
8 Ožu 2013
Poruka
933
Taje obitelj iz moje općine i mogu reć dasu skromna, uzorna i pobožna obitelj. I samo oni znaju kroz šta prolaze.
Neku kunu dati nikom nije problem.

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
Pa zato sam i želio i na ovaj način pokušati pomoći..Kad već država ne pomaže nego odmaže, pomozimo mi mali ljudi onoliko koliko možemo, a zajedno možemo puno

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,662
Obitelj Dulj

Evo ja uplatio skromnu pomoć, neka im se nađe u ove Uskrsne blagdane.

Prilozi

• Igor Dulj.jpg
    Igor Dulj.jpg
    46.6 KB · Pregleda: 107

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Evo ja uplatio skromnu pomoć, neka im se nađe u ove Uskrsne blagdane.

Kak da izvrsím uplatu ??
Ne zelim zvat, jer ova gamad od davaoca usluga telefona ubire svoj postotak na pozivima !
Samo i iskljucivo na ruke ili njihov otvoreni racun !!!!!!

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,662
Kak da izvrsím uplatu ??
Ne zelim zvat, jer ova gamad od davaoca usluga telefona ubire svoj postotak na pozivima !
Samo i iskljucivo na ruke ili njihov otvoreni racun !!!!!!
pa vidš kak sam ja. prek internet bankarstva tj. tokena s svog računa uplatio na njihov račun..i naravno i meni banka uzela proviziju od 2 kune.

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
pa ne zna banka da se radi o donaciji...a za te donatorske telefone se slažem da bi moglo bit bez poreza i naknada..

e nema mi gore nego kad mi na šalter u pošti dođe jadna bakica sa penzijom od jedva 1000kn i ima uplatnicu za unicef bez iznosa pa kaže da uplačuje 20kn i onda joj ja moram objasnit da je to zapravo 25kn...pa jebiga bar za te donacije treba bit sa 0kn naknadom..
hvala svima na pomoći i nadam se da smo im koliko toliko uspjeli umanjiti brige i tuge bar za ove Uskršnje dane :icon_syda:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,662
pa ne zna banka da se radi o donaciji...a za te donatorske telefone se slažem da bi moglo bit bez poreza i naknada..
:icon_syda:
Nisam ni mislo u tom kontekstu da se žalim na banku, nego sam kolegi pojasnio da i banka uzima proviziju kao i tel. operateri, jedino ako plačam na račun osobe iz iste banke kao što je moja onda nema provizije

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Nisam ni mislo u tom kontekstu da se žalim na banku, nego sam kolegi pojasnio da i banka uzima proviziju kao i tel. operateri, jedino ako plačam na račun osobe iz iste banke kao što je moja onda nema provizije

Znam da i banke uzimaju proviziju, ali to je ipak drugačije od ovih lopova koji znaju za kaj su dali donatorske brojeve !

Na vrh