Toma84@, moram reagirati..već nekoliko postova pišeš...kod mene...oko mene....koga briga što se dešava kod tebe kad se neudostojiš napisati ODAKLE SI tj. lokaciju. Za svaki tvoj takav post netko bi trebao pitati...a gdje je to??? naravno osim onih koji te poznaju, budući je forum javan, mišljenja sam da je i lokacija nekog javna stvar, osim za nekog tko se krije iz bilo kog razloga, ali taj nemora pisati što se kod njega dešava, ako krije svoje geografsko prebivanje...toliko...Je, svaka je prolazna Oko mene je ziva katastrofa...
Toma84@, moram reagirati..već nekoliko postova pišeš...kod mene...oko mene....koga briga što se dešava kod tebe kad se neudostojiš napisati ODAKLE SI tj. lokaciju. Za svaki tvoj takav post netko bi trebao pitati...a gdje je to??? naravno osim onih koji te poznaju, budući je forum javan, mišljenja sam da je i lokacija nekog javna stvar, osim za nekog tko se krije iz bilo kog razloga, ali taj nemora pisati što se kod njega dešava, ako krije svoje geografsko prebivanje...toliko...
Bilježim se s štovanjem..nije ovo samo zbog tebe ima više takvih na ovom forumu..
Pozdrav.