• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poplave 2010

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Kako je kod Vas?
Vidim po vijesti da je u brodsko-posavskoj zupaniji koma,i u đakovstini je sve gore.
Slavonski brod ima potop doslovce.
Usjevi u tim krajevima otisli skroz.
 

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,431
I u novogradiškoj posavini situacija je loša,kanali su napunjeni do vrha i razlijevaju se,na sreću moje su površine na malo povišenom terenu pa i slučaju izlijevanja kanala nisu ugrožene.
 
A

AGRIPLUS65

Guest
primeni je susa pokazala svoje ,a kolko vidim u slavoniji voda,kod mene je dosta neravan teren pa voda otiđe ali opet moram cekat da se posusi.
 

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Evo prilog i od mene: :?
dsc00723g.jpg
 
F

Ferđolinac

Guest
Slike su ti obrisane jer nisu dobro postavljene,samo klikni na link iznad gdje su u mom potpisu UPUTE ZA POSTAVLJANJE SLIKA NA FORUM !!! Najbitnije je da slike budu veličine 800x600 !!! I kada budeš stavljao nove linkove stavi u ovaj post,to češ učinit tako što stisneš tipku UREDI i kopiraš ispravne "direct links" linkove ovamo,i staviš u "IMG" zagrade,a to napraviš tako što označiš link i stisneš tipku "IMG",tako moraš raditi za svaki link posebno,nemoj radit novi post !!!
Ako ti nije što jasno javi se na PP !!!
dino
 

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
456
Evo baš se čuo sa kolegom iz firme krenuo večeras za Slavonski Brod sa vatrogasnom cisternom vozit pitku vodu po terenu bar da na taj način pomognemo mi gdje je situacija puno bolja.....mada mislim da će nas još ići dolje u ispomoć kolegama vatrogascima koji su na terenu......
 
B

BAGERISTA

Guest
ajd dečki drž te se,,,drukčije nemogu pomoč,,,,ali žalosno je da sve uništi voda di je čovijek pustio žuljeve,sve šta je posijano voda če uništit,ako več i nije a kamoli kad moraš i stoku i nedajbože kučanstvo micat....................... :shock: :shock:

a treba reč da se ni kanali koji služe za vodu odvodit,nikako ne održavaju,od strane koji su za to zaduženi................ :axe: :axe: :axe: :madmana:
 

Najnoviji postovi

Na vrh