• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,206
Lijepe žene bez puno šminke, zdrava hrana, skromnost, druženje, guranje Fiće i Stojadina da upale, kenjanje u poljskom WC-u, pušenje na radnim mjestima (zapravo svuda), krađa struje i magneti na brojilu,... Ima toga. :)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,090
Je, i varioc pravo na pola litre mlijeka dnevno, brigada na gajbu kalničke dnevno, kuhani gablec i pol vure plačene....
A tko je dal krv dobil je par kuhanih kobasica i pola litre crnjaka za oporavak. No kako je bilo onih koji ne piju količina se podijelila na one koji su bili više žedni, a da se ne baci ili prolije. E, to su bila vremena. Iz svake situacije mogla se napraviti fešta. A ve samo dok sjednu poticaji.:ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,999
Točno tri lješnjaka je moj tata posadil, ali nije ta dva oreja.... oni su izgleda ključni za pune kante poticaja.... sutra me bu na kavi čul.....

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,822
A tko je dal krv dobil je par kuhanih kobasica i pola litre crnjaka za oporavak. No kako je bilo onih koji ne piju količina se podijelila na one koji su bili više žedni, a da se ne baci ili prolije. E, to su bila vremena. Iz svake situacije mogla se napraviti fešta. A ve samo dok sjednu poticaji.:ppozdrav:
A zaboraviste ono glavno,, kad dođe na svijet deseto dijete,, glavni kum je bio Joža,, i nikad se nije pitalo,, ko je otac,,, bitno je da je forum pun,,ali ga sad ako imaju ono jedno,,, veći belaj i problemi negoli svih onih desetoro,

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,999
Imam prijatelja koji je jedno od desetoro dece, mislim, dobar sam si ja sa njih 5-6 ali s tim jednim sam naj, naj.
Od tih deset, japa ima dvadeset problema :hahah:

Uglavnom, kum zadnjem je bil načelnik grada. Nije imal cajta dojti pa je poslal izaslanika kak i naš dragi Jožek. ali portali su sve prenesli onda i sad i to je to.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,822
A ti stvarno misliš da je Joža obilazio te mlade mame,,,pa normalno da su ovi iz administracije to radili u njegovo ime,, ili ovi pozadinci,, iz općina,
Ipak opet je to bila lijepa gesta,,
Ajde sad natjeraj ili nagovori,, mladenku da rodi jedno,,, a kamoli drugo,, čisto sumnjam,,,,,nije ni čudo da se populacija smanjuje,,,

Najnoviji postovi

Na vrh