• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,611

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,921
Hm, da. Željkecov sused, kuča do.
Ovo je prava poučna i iskrena priča koju sam imal priliku čuti prije tjedan dana na svoje uši i pod svojim krovom (y)

Znam u potpunosti situaciju,,kaže on i supruga,,isto je kod mene,,on ima više krava i daje mlijeko na mljekaru,,dok ja svoje prodajem okolo po 2 km., sir mladi i kajmak domaći proizvodim,,i tako više od 20 godina , djecu sam izveo na put,,magistar farmacije je blizu mene i uvijek su mi na pomoći,,al inžinjer elektrotehnike,,nažalost spao je pod ženinu komandu,,e sad Zlatko će do penzije i rasprodati,,ja moram gurati dalje jer moja pemzija je pod upitnikom,,pozdrav za Zlatka ,od običnog Bosanca,

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,611
Pozdrav i čistokrvnom Bosancu od nas.
Sitacija je slična. čeljad je ojačala i odškolovala se, naravno i otišla dalje u život. Nije da mu ne pomognu ni malo, pomognu kad je gužva, ali nasljednici nisu jer su otišli za koricom kruha koja manje smrdi i sa manje znoja se zasluži.
E sad, dokle se bu lakše drugde služilo, a hranu nebu niko proizvodil vrijeme če pokazati. I to uskoro.

Najnoviji postovi

Na vrh