Znaci ima i nas povrcara, hehe. Ajde da se i za nas cuje. Ljudi misle da je nama dobro jer se ne bunimo i ne trazimo nista, a mi imamo toliko posla da ne stignemo ni glavu dici od zemlje.zjockoo kaže:A evo vidi Fendta... :lol: .
I mi sadimo povrće, nešto vani, nešto u plastenike. Dobro je to, al ima dosta posla i ako se želi nešto postići potrebno je sadit kvalitetne sadnice -hibride.
NEznam u koju temu svrstati ovo pitanje:
Gdje se može kupiti agrotekstil i kako mu se kreće cijena?
Hvala
Mi na otvorenome ne bacamo zemlju na njega jer ga zemlja jako isprlja kada kiša padne nego stavljamo lopatom zemlju u najlon većice i zavezanu stavljamo i pritišćemo Agryl. To je jedna opcija a druga je ako imaš kamena, onako, težine 5-7kg. Sa kamenom ja radim jer ga ima koliko hoćeš a i lako ga je kasnije pokupiti i složiti na hrpu za slijedeći put. Agryl je najkvalitetniji i ja ga koristim 3-4 sezone.da, da , na to sam mislio, hvala
A vidio sam na par mjesta da ju ljudi na otvorenome samo svakih metar-dva bace lopatu zemlje po rubovima.
Da li vjetar stvara probleme ??
Preporučio bih ti da vi u kontinentu koristite malo deblji Agryl P-19(Winter) čini mi se. Ponudu Agryl-a možeš vidjeti na sranicama tvrtke Kadmo d.o.o. koji zastupnik i distributer za RH(www.kadmo.hr)Znači nemam straha da če vjetar odnesti? To mi je drago za čuti