• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav Driver

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
825
Baš je ljepo vidjeti da neko ulaže i povečava površine u poljoprivredi, daj stavi slike strojeva, pogotovo fiatagria i jel se dobro pokazal.
 

dragpetro

Novi član
Tu od
5 Ruj 2014
Poruka
3
Dugo vremena čitam tekstove sa ovog sjajnog foruma i odlučih da se učlanim. Sveži penzioner, hoću da sve slobodno vreme provodim na 20 ari blizu Beograda.
 

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Slike nemogu staviti iz dva razloga prvi je da moram naučiti staviti slike a drugi je da moram prvo poslikati jer sam daleko od kuće , Fiat je opravdao moja očekivanja ide ko zmaj skroz je utegnut svabo ga je koristio na farmi i nije previše izrađen orao sam s njim i rotirao ne pokazuje znakove umora ne dimi i ne grije se zimus sam izvezo preko 60 prikolica gnoja dupkom pune i palio je svaki dan bez grijaca jedno jutro je bilo -16 i kresne ko grom samo nek tako i ostane a za ulaganje hoću dovesti imanje u takvu kondiciju da ne moram vise ići od kuće nezna čovjek koliko je sretan ako može doma zaraditi za život dok se ne otisne u tuđi svijet
 

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,499
e to to driver ja sam isto tog razmislanja treba ulagati i siriti se biti svoj gazda jer ako budemo isli hrnbati drugome od toga nema nista treba raditi a kad vec radimo onda nek to bar bude za nas i nase cijenim ljude koji rade ikoji zele raditi a ne ova gospoda koje ima sve vise narocito u mojem kraju evo naprimjer ja vozim gnoj i dode meni gospodin i buni se jer njemu to smrdi a hebo te do jucer je svinje i ovce hranil danas ih je prodal i sad je gospon a batinu si bu v rit del dok bude gladan a kaj bu tek dok bude trebalo ceke platiti ali nedaj bog da si nekaj kupis neki stroj ili nedaj boze auto odma su ludi cijele dane lezi spava nezna kam bi se del od dosade ali njemu je tesko i meni i mojima je lafko jer mi imamo kaze a to kaj je tu puno znoja i muke ulozeno to ko hebe neznam lud sam svi su gospoda niko nis ne radi , nikome se ne isplati ,kam to vodi ja neznam :^)::icon_rolleyes:
 

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Pozdrav Ivan da mi smo si blizu samo napred sa svojim planovima mlad si al vazno da imaš volje
 

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Pozdrav dvije godine od pisanja u ovoj temi, bilo je manje vise ok, kupilo se oko 4 rali zemlje jedno staro imanje i dokupilo nesto strojeva.
Prikolica dvoosovinka Peitz 8t trostrani kiper
Roto malcer mega ing 135
Nosac za bale sa kipanjem
Blic sip favorit
Radili sinju za zatvaranje brazde 2.8m
Toliko za zada.
 

Najnoviji postovi

Na vrh