• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav ekipi na forumu

M

mister-ivek

Guest
dela se....dela...fala Bogu....

a moj osnovni razlog dolaska na ovaj krasni forum na virtualno i kasnije direktno druženje sa još divnijim ljudima :partyman: je nekoliko poljo oglasa neuspješno postavljenih na ostalim gradskim forumima....:rolfer: a i sakupljanje iskustava od iskusnih poljodjelaca.... Još da naglasim ukoliko netko od forumaša naiđe nekim poslom kroz Veliku Goricu bio bi rado viđen gost u mom skromnom domu.:partyman:. Moje oglase možete pročitati na slijedećim linkovima , pa ako je netko zainteresiran nek se javi na moj mob iz oglasa....lijepi pozdrav svima :gitarist:..

Mlin čekičar-prodajem ili mijenjam

Šarplaninka-hitno i povoljno

Stihlovka o51 AV-prodajem ili mijenjam

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Ako niš drugo,,,,ljepo obijašnjeno...........:partyman::partyman:

M

mister-ivek

Guest
Još jedna prodaja...

ako nekog zanima starija tkz. REPARA za praviti repine rezance ili mljevenje jabuka , inače starinski rečeno sa pogonom na ŽGANCE , potpuno ispravna i funkcionalna 8) nek mi se javi na privat poruku ili na mob 091 509 34 67.
Cijena 1.000 kn :partyman:. Uskoro stavim i slikicu . :roll:

M

mister-ivek

Guest
Koje gnojivo kod sjetve kukuruza...

moj stariji sin bi želio posijati kukuruza na jednoj manjoj iznajmljenoj njivi . Pošto nemamo iskustva , zanima nas koje mineralno gnojivo ide prilikom sjetve u sijačicu kukuruza, a koje kasnije kod prihrane i kultiviranja. Iskusnim poljodjelcima unaprijed hvala na odgovorima.....pozdrav svima.....:partyman:

M

mićo

Guest
Pozdrav forumaš.Ovako u sijačicu ubaci gnojivo NPK 15-15 (petnaeska), a za kasniju prihranu i kultiviranje koristi gnojivo KAN.

M

mister-ivek

Guest
Hvala Mićo....

Još jedan upit za poznavatelje kosilica.
Krenula je prava sezona košnje trave pa me zanima jel ima netko ikakvog iskustva sa kosilicom MTD - 3,5 KS sa Briggsovim motorom. Naime, kupio sam takvu kosilicu u proljeće 2009 i kosila je 1-2 x mjesečno cca 300m2 mog dvorišta na ranču.... :scratch Prošle jeseni 2010. nisam uspio pokositi zadnju travu jer se nešto pokvarilo sa dovodom goriva. Nedavno sam je dao na servis i zvali su me nakon dva dana da je pored greške sa dovodom goriva #NAVODNO# otišla i radilica i da treba mijenjati i radilicu. :supz: Ukupna cifra popravka oko 650 KN. Rekao sam im da je zatvore kakva je i da je ne popravljaju jer nemam toliko love za popravak. Da li je moguće da za 2 nepune sezone i ne previše rada ode i radilica, ili su me željeli malo oprati u tom servisu, jer im je možda ta greška sa dovodom goriva bila premala za naplatitit.:confused:

Prilozi

• slika_MTD-3,5 ks.jpg
    slika_MTD-3,5 ks.jpg
    6.8 KB · Pregleda: 53
Na vrh