• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav iz Kzž!

lapore

Novi član
Tu od
1 Srp 2013
Poruka
11
Pozdrav svima koliko vas ima, poštovanje svima Vama kaj ste vrijedni radni ljudi.Pravo ime mi je Ljubica, i iz Zagorja sam. Nemam nikakvih plantaža ni rasadnika, samo 2 manja i 1 veći vrt, kojima se zaokupljam kad dođem s posla. Ovdje sam se učlanila da prikupim jos poneki koristan savijet, i koliko vidim tek sad znam da sam stvarno malo znala, al trudim se:(whew): pitat ću za savjete kad mi zatreba, možda ti vrtovi jednog dana postanu veći i možda izvor kakvih dodatnih prihoda, znam znam to iziskuje svo vaše vrijeme i puno odricanja. Lijep pozdrav i vrijedni mi i zdravi bili.:)
 

vlč.puknuti

Iskusan lik
Premium
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,641
Dobro došla .
Ima posel i vrt , to je prava gazdarica
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

lapore

Novi član
Tu od
1 Srp 2013
Poruka
11
hvala Vam, da trudim se jer naprosto smo u situaciji da moraš nekaj doma imati ako hoćeš preživjeti u današnje vrijeme a vidim da je sve više zapuštene zemlje. samo nas tu muči kaj su parcele jako male, raskomadane, dojdeš s malo većim traktorom gore i nemaš se već gdi okrenuti. a sused samo čeka ak buš zašel na njegovo :) , no dobro, ee da imam 29 godina i tata mi ima dva tomo vinkovića ;-))))
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodošla...............:icon_pidu::icon_pidu:
 
Na vrh