• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav iz Vrbovca

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Pele, a gde ti dojde taj remetinec :scratch mislim u kojem pravcu?

Znači ako ideš iz smjera Zagreba: Sveta Helena - Vrbovec -Sv.Ivan Žabno - Bjelovar znači između Vrbovca i Bjelovara

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Znači ako ideš iz smjera Zagreba: Sveta Helena - Vrbovec -Sv.Ivan Žabno - Bjelovar znači između Vrbovca i Bjelovara
Znači ono od poslije skretanja za Križevce pa do prije Gradeca?

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Znači ono od poslije skretanja za Križevce pa do prije Gradeca?

Tako je sve piše mislim putokazi, vidiš da znaš, ti kao da si "služio u Remetincu", za sad ima mjesta..... :rolfer::rolfer: a ima i mošta :drinkers:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Tako je sve piše mislim putokazi, vidiš da znaš, ti kao da si "služio u Remetincu", za sad ima mjesta..... :rolfer::rolfer: a ima i mošta :drinkers:
Nisam baš služio, ali znam gde bi to spadalo samo nikad nisam čul da taj dio nazivate Remetinec :scratch

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Nisam baš služio, ali znam gde bi to spadalo samo nikad nisam čul da taj dio nazivate Remetinec :scratch

Ma mislio sam ti reči da ak prolaziš ovuda javi pa svrati na :drinkers:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Vratio se ja.... :supz: malo me nema uskoro će i fotke jer mora se nešo i radit koliko zdravlje dopušta,,, e još malo pa nebute više mošt pili.....:drinkers:

B

BAGERISTA

Guest
Vratio se ja.... :supz: malo me nema uskoro će i fotke jer mora se nešo i radit koliko zdravlje dopušta,,, e još malo pa nebute više mošt pili.....:drinkers:

A lipo,lipo,,,,....neka si ti nama doša,,,još če se ča popit,,,i evo na...........veselja.:mrgreen:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Evo mojih strojeva za servis preko zime, nekih starih nema a zamjenili su ih drugi:

Uploaded with ImageShack.us

Ovo je novo u mom dvoru, onaj je prodan kupljen je ovaj jeftiniji sad ga treba sredit

I ovo je zamjena za df 1302, ovo je df M 750

[IMG=http://img535.imageshack.us/img535/8561/slika0026.jpg][/IMG]

balirka odlično radi

e ovo je pribolica za drva samo je trenutno poslužila za dovoz kukuruza u klipu nju prodajem.

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
JBGa ja nevidim niš osim prikolice....... stvarno više neznam kaj je .... nek ostane možda se nekaj dogodilo.... mislim da je grof negdje napisao da zbaljia radi na tom nekaj se dogodilo...... bumo vidli za sad odustajem već mi je dost cijeli dan se jbg..... :madmana:

B

BAGERISTA

Guest
Ljepo,ljepo,dali češ i ovaj berač uredit onako,,,,..ne sumnjam da nečeš.
Pa zašto si proda onaj berač,,,,,...:scratch

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Da uredit ću ga, evo danas kupio rakete i ležajeva na njima, sad je u fazi rastavljanja totalno. A prodao sam onaj jer je sve manje posla, dobio sam za njega 22500 kn a ovaj kupljen za 10 000 kn, vratio i zatvorio jedan kredit da me bankari ne jbu. Tko zna šta će bit dogodine pa se rijšavam kredita tak i kombajn onaj df 1302 sam prodao i kupio manji df M 750 kak ima tvoj brat, sad mi banke mogu puhat vrit, niša ima nisam dužan radim za sebe a uslužno koliko stignem i tko ima novac ili naftu. Raspada se sve oko i ............:mad:

B

BAGERISTA

Guest
Da uredit ću ga, evo danas kupio rakete i ležajeva na njima, sad je u fazi rastavljanja totalno. A prodao sam onaj jer je sve manje posla, dobio sam za njega 22500 kn a ovaj kupljen za 10 000 kn, vratio i zatvorio jedan kredit da me bankari ne jbu. Tko zna šta će bit dogodine pa se rijšavam kredita tak i kombajn onaj df 1302 sam prodao i kupio manji df M 750 kak ima tvoj brat, sad mi banke mogu puhat vrit, niša ima nisam dužan radim za sebe a uslužno koliko stignem i tko ima novac ili naftu. Raspada se sve oko i ............:mad:

Razumijem,te,,,nije ni ovdje više,,nema posla,nema ničeg,,,pljeni se na sve strane(naravno nama malim smrtnicima),,oni koji su imali,,i sad tobože nemaju,,njima ništa,i tako plačamo mi za njih........:mad::finga:
Meni je skoro svega pravo da ti kažem dosta,,,več duže vrijeme ne radim kako treba,,,i sad me još neke stvari žderu,,pa sam mali iz zajbancije,,malo iz nervoze i živci,,malo,jer se nema više ni love ni neznam ni ja čega,išlo riješavat strojeve,,i tako iz dana u dan,pa znam o čemu pričaš.:(:(

Poštiujem svakoga,,,i najviše poštujem trud,pa tako da sad prođem vidit i tu kod vas na forum,,,neke pute me nije ni to volja,,,,ali opet moram negdje se ispuhat..........

Usput,,,evo malo sad u garažu,,,malo slagat malčer došli svi ležajevi,,,,a najviše mi je drago da sam našao ča je krivo,,,pa če bit i koja slika............:D

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Remetinec

Eto forumaši stigao nam taj dugo čekani "snijeg" nekom radost nekom gadost, a šta je tu je, sad je vrijeme kolinja, spremanja čvaraka, kobasa itd.
Kod mene ošo onaj nerast u kobase, malo dima i neka se suše.
Duge večernje sate kratimo kartanjem i gemištima, nekad "bela" nekad "šnaps" ovisi kakva je ekipa.

Na vrh