pele
Član
- Tu od
- 23 Kol 2010
- Poruka
- 793
Pele, a gde ti dojde taj remetinec :scratch mislim u kojem pravcu?
Znači ako ideš iz smjera Zagreba: Sveta Helena - Vrbovec -Sv.Ivan Žabno - Bjelovar znači između Vrbovca i Bjelovara
Pele, a gde ti dojde taj remetinec :scratch mislim u kojem pravcu?
Znači ono od poslije skretanja za Križevce pa do prije Gradeca?Znači ako ideš iz smjera Zagreba: Sveta Helena - Vrbovec -Sv.Ivan Žabno - Bjelovar znači između Vrbovca i Bjelovara
Znači ono od poslije skretanja za Križevce pa do prije Gradeca?
Nisam baš služio, ali znam gde bi to spadalo samo nikad nisam čul da taj dio nazivate Remetinec :scratchTako je sve piše mislim putokazi, vidiš da znaš, ti kao da si "služio u Remetincu", za sad ima mjesta..... :rolfer::rolfer: a ima i mošta :drinkers:
Nisam baš služio, ali znam gde bi to spadalo samo nikad nisam čul da taj dio nazivate Remetinec :scratch
Vratio se ja.... :supz: malo me nema uskoro će i fotke jer mora se nešo i radit koliko zdravlje dopušta,,, e još malo pa nebute više mošt pili.....:drinkers:
Da uredit ću ga, evo danas kupio rakete i ležajeva na njima, sad je u fazi rastavljanja totalno. A prodao sam onaj jer je sve manje posla, dobio sam za njega 22500 kn a ovaj kupljen za 10 000 kn, vratio i zatvorio jedan kredit da me bankari ne jbu. Tko zna šta će bit dogodine pa se rijšavam kredita tak i kombajn onaj df 1302 sam prodao i kupio manji df M 750 kak ima tvoj brat, sad mi banke mogu puhat vrit, niša ima nisam dužan radim za sebe a uslužno koliko stignem i tko ima novac ili naftu. Raspada se sve oko i ............