• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozdrav od agrokokana!

  • Temu pokrenuo agrokokan
  • Datum prvog posta
A

agrokokan

Guest
bok svima!
imam 33 godine i jako se zanimam za poljoprivredu, pogotovo eko smjera.
neznam nista o tome ali kombiniram da napravim imanjce sa kokicama nesilicama. puno sam putovao i radio kao zongler, izradjivac i prodavac nakita, pa i vrtlar i baustelac.:rolleyess:
trenutno zivim u Zagrebu no sto prije zelim otici na selo, u prirodu... tamo se osjecam najbolje. zivio sam u šumi dvije godine pomalo kao pustinjak i dosta iz toga naucio.:heart: sada ipak zelim nesto konkretnije.
trebam puno jos nauciti o zemlji pa se nadam da cu ovdje moci to upiti.
...a s obzirom koliko sam vec ovdje procitao i nasao odgovora na pitanja u to nemam sumnje.:partyman:
 
G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav mladiću i dobro nam došal! ...

., čitamo - pišemo se, naravno u dobroj vjeri pomoći tebi, da te uputimo, nagovorimo, postavimo te ovisnikom poljoprivrede - prirode u njoj!., imaš najbolje godine za sve pa ajde, kreni, samo pomalo.-

., Bog!., lp.-
 
B

BAGERISTA

Guest
ljep pozdrav i dobrodoša....................:partyman::partyman:
 
A

agrokokan

Guest
dobro dosao,,,dali se zelis baviti na veliko ili

pozdrav! s obzirom da za eko uzgoj treba 10000m2 na 230 kokoši krenuo bi sa njih 100. to i nije puno jaja no postizu vecu cijenu i mogao bi polako napraviti bazu klijenata kojima cu direktno prodavati. a na vise od 1000 ne pomisljam.
 
Na vrh