mali gazda
Član
- Tu od
- 12 Sij 2012
- Poruka
- 93
pozdrav i dobrodošla
e, OVO se zove poklon za rodjendan :rolfer:
hm...pa to je samo kita cvijeća....:scratch :lol:
dobrodošla na divlji zapad.....
Ajoj , ti si žensko . Meni je bilo dovoljno pročitati " apsolutni sam početnik "....ostale bljazgarije me ne zanimaju :mrgreen:
Ma nemaš šanse ..otjerali smo mi i ovčicu , jagodicu ..a sigurno ih je bilo još kojih se sad ne mogu sjetiti ...nek mi oproste i onebljazg, bljazg, naucit ces da te zanimaju kad se raspistoljim ovdje sad po svim topicima :supz::mrgreen:
ma sve pet. hvala na dobrodoslici:mrgreen:
Ma nemaš šanse ..otjerali smo mi i ovčicu , jagodicu ..a sigurno ih je bilo još kojih se sad ne mogu sjetiti ...nek mi oproste i one
mene mozes otjerati samo dosadom, a koliko vidim, ovdje nema bojazni od toga.
relax, po forumima sam vec deset godina, nema ti ovdje ni ovcice ni jagodice :twisted:
zapravi, suti i trpi bi bio bolji savjet 8)
I slutio sam , očito nam konverzacija nejde , povlačim se u svoje masne ruke i crne nokte ...pozdrave jebemu, fakat nejasno pisem nisam mislila reci da na forumu nema ni ovcice ni jagodice, nego vise u smislu da ovdje kod mene nema takvih bucica bubica pcelica... osobina :scratch
aj, bolje da usutim, ionako mi se cini da pozdravnu temu pretvaram u brbljaonicu... sto mi nije namjera
Dobro ti nama došla, a ova ti je na mjestu :supz:e jebemu, fakat nejasno pisem nisam mislila reci da na forumu nema ni ovcice ni jagodice, nego vise u smislu da ovdje kod mene nema takvih bucica bubica pcelica... osobina :scratch
aj, bolje da usutim, ionako mi se cini da pozdravnu temu pretvaram u brbljaonicu... sto mi nije namjera
e ..heh ..heeeeeee ! dobro došla
Reko sam ja njoj ..neće ona dugo ode .eh ti puknuti jadnu curici si splašio