• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Nema Veze

• Temu pokrenuo Nema Veze
  • Datum prvog posta

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,948
sretan rođendan..............
v2ur0x.gif

2ir40v9.jpg

N

Nema Veze

Guest
Ajoj , ti si žensko :oops:. Meni je bilo dovoljno pročitati " apsolutni sam početnik "....ostale bljazgarije me ne zanimaju :mrgreen:

bljazg, bljazg, naucit ces da te zanimaju kad se raspistoljim ovdje sad po svim topicima :supz::mrgreen:

ma sve pet. hvala na dobrodoslici:mrgreen:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
bljazg, bljazg, naucit ces da te zanimaju kad se raspistoljim ovdje sad po svim topicima :supz::mrgreen:

ma sve pet. hvala na dobrodoslici:mrgreen:
Ma nemaš šanse ..otjerali smo mi i ovčicu , jagodicu ..a sigurno ih je bilo još kojih se sad ne mogu sjetiti ...nek mi oproste i one :oops:

N

Nema Veze

Guest
Ma nemaš šanse ..otjerali smo mi i ovčicu , jagodicu ..a sigurno ih je bilo još kojih se sad ne mogu sjetiti ...nek mi oproste i one :oops:

mene mozes otjerati samo dosadom, a koliko vidim, ovdje nema bojazni od toga.
relax, po forumima sam vec deset godina, nema ti ovdje ni ovcice ni jagodice :twisted:

zapravi, suti i trpi bi bio bolji savjet 8)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
e jebemu, fakat nejasno pisem :oops: nisam mislila reci da na forumu nema ni ovcice ni jagodice, nego vise u smislu da ovdje kod mene nema takvih bucica bubica pcelica... osobina :scratch

aj, bolje da usutim, ionako mi se cini da pozdravnu temu pretvaram u brbljaonicu... sto mi nije namjera:oops:
I slutio sam , očito nam konverzacija nejde , povlačim se u svoje masne ruke i crne nokte ...pozdrav
P.S ..obori ih ..sve !
P.S. , reci da sam dobar , reci ....reci!

N

Nema Veze

Guest
ma, praksa ce sredit probleme s konverzacijom, nema brige.:lol:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,940
e jebemu, fakat nejasno pisem :oops: nisam mislila reci da na forumu nema ni ovcice ni jagodice, nego vise u smislu da ovdje kod mene nema takvih bucica bubica pcelica... osobina :scratch

aj, bolje da usutim, ionako mi se cini da pozdravnu temu pretvaram u brbljaonicu... sto mi nije namjera:oops:
Dobro ti nama došla, a ova ti je na mjestu :supz:

ilegalac

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
909
nema veze ljepotice, pa di si?
di je zapelo , nisu te valjda ovi talibani poplašili:mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Ajde opet s nama.............:partyman::partyman::partyman:dobrodošla nazad..

Najnoviji postovi

Na vrh