• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Rodovine

R

rodovina

Guest
Pozdrav svima. Imam 24 godine, živim u Novoj Subockoj, malom mjestu u okolici Novske. Po struci sam tehničar za željeznički promet. Strastveni sam obožavatelj povrća i ideje o uzgoju istoga što je i razlog zašto sam ovdje.
Konkretno zanima me uzgoj povrća u plastenicima kao hobi i dodatni posao uz stalno zaposlenje. Nadam se mnogim korisnim savjetima ovdje a s vremenom da i ja udjelim pokoji :icon_mrgreen:
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dobro došao,ma sve ćemo mi tebe naučiti,nemaj brige,samo nemoj da ti pukne volja za plastsenikom dok shvatiš koji je to posao.
Ma šalim se.:icon_razz:
 
Na vrh