North ARMY
Član
- Tu od
- 12 Velj 2012
- Poruka
- 31
Da se predstavim za pocetak ime mi je Miroslav,trenutno imam 21godinu i 2 sam godina poljoprivrednog fakulteta ratarstvo i povrtarstvo.Kuci obradjujemo nesto malo zemlje 15-ak jutara,moglo bi i vise ali otom potom,inace sam urednik na jos jednom poljoprivrednom forumu kod nas u Srbiji pa me mnogi odande znaju.Toliko o meni,ako nekog nesto interesuje nek pita slobodno.
Od masina imam IMT 560(novi tip sa kabinom),533 sa kabinom,plug IMT 756 i jednobrazni IMT,drljacu 4 krila,spremac Majevica 2.4m,prikolice 2*3t i jedna 4t,prskalica ona siva Agromehanika,rasipac Tornado,berac Z214,spartac IMT 2 reda i neki plavi 6redni za uskoredne kulture,sejacica Becker mislim da je to to sto bi se reklo.
Od masina imam IMT 560(novi tip sa kabinom),533 sa kabinom,plug IMT 756 i jednobrazni IMT,drljacu 4 krila,spremac Majevica 2.4m,prikolice 2*3t i jedna 4t,prskalica ona siva Agromehanika,rasipac Tornado,berac Z214,spartac IMT 2 reda i neki plavi 6redni za uskoredne kulture,sejacica Becker mislim da je to to sto bi se reklo.