• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Zagija82

Zagi82

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
508
Bog vam daj sreće!

Eto kratko o meni. Živim vec dugo vremena u Njemačkoj. Radim kao informatičar, vraćam se ove godine u Hrvatsku i počel budem se baviti sa poljoprivredom u slobodno vrijeme.

Tak čitam po internetu i gledam kaj gde ima. Videl sam da se tu u forumu dost pripoveda o traktorima i o svemu tome i nadam se da bum se i usput nekaj naučil o tome :mrgreen:

Izvinjavam se kaj pišem po kajkavski, al mi to lakše ide nego štokavski!

Pozdrav!
 

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
ljep pozdrav zar nije lakše biti informatičar nego poljoprivrednik...
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša,,,,,,,,,,:partyman::partyman:,,ako mene razumiju i tebe če,,,,pa svako toliko stavi prevod u zagradu...:rolfer::rolfer:
 
G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav mladiću i dobro nam došal! ...

., sretno TI sa povratkom u našu predivnu Domovinu!., svakako, želim puno sriće oko hobi poljoprivrede! ... ., lik je za dušu i telo., ...
 

Zagi82

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
508
ljep pozdrav zar nije lakše biti informatičar nego poljoprivrednik...

Hvala na srdačnim pozdravima!
Pa čuj je, samo kaj poljoprivredu delaš za se kaj buš imal nekaj zdravoga za jesti. Kad živiš ko ja u velikom gradu, onda zbilja cjeniš sve domaće i zdravo!

živelji

PS zakaj trošit život izvan domovine. Doma je navek lepše
 
Posljednje uređivanje:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,168
dobro došao, i sve najbolje ti želim u poljoprivredi!!

živjeli!!

:partyman:
 

Najnoviji postovi

Na vrh