• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav svim forumašima!

MINI

Član
Tu od
20 Pro 2010
Poruka
53
Pozdrav svim forumašima!
Zovem se Goran, dolazim iz Koprivnice. Poljoprivredom se bavim uz svoj posao državnog službenika, a poljoprivredom se bavim malo zbog potrebe, malo zbog zadovoljstva.
Nemam velike količine zemlje ni impozantnu poljoprivrednu mehanizaciju, no uglavnom te površine od 4 hektara se obrađuje sa malim ursusom 335 1975. godina i od jesenas sa zetorom 6911 1993. godina. Plug, tanjurače, rasipac, prikolica i još neke sitnice. Polako kupujem kako mi financije dopuštaju i pokušavam skompletirat svoju poljoprivrednu opremu.
Inače rođen sam 1971. godine, oženjen sam, otac dvoje djece, curice od 7 godina i sinčića od 3 godine. Moja obitelj mi je i motivacija da radimo u poljoprivredi i da se širimo polako u skladu sa financijama i mogućnostima tako da eto pokrpamo kućni proračun i živimo "malo bolje" od prosječnog zaposlenika u ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji.
Iskreno goovreći jako puno pametnih savjeta sam ovdje pronašao i tako kad imam malo vremena svratim, pogledam, informiram se i moram priznati da ste mi stvarno super.
Još jednom pozdrav svima i sretno u poslu!:):):)
 

Jajo

Član
Tu od
13 Pro 2010
Poruka
351
Dobro došao, konačno jedno dobro predstavljanje, tko sam, što sam,gdje sam,kuda idem:drink:
 

MINI

Član
Tu od
20 Pro 2010
Poruka
53
Hvala svima na dobrodošlici.
Čitajući ove postove na forumu čovjek moće koješta naučiti u svakom slučaju.
Drago mi je da sam s vama.
 
Na vrh