• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav svima iz Širinca !

  • Temu pokrenuo djevojkasasela
  • Datum prvog posta
D

djevojkasasela

Guest
Draga nacijo i šire! Živim u selu Širinec, općina Križ, županija Zagrebačka, na imanju veličine 8 ha. Ne bavim se poljoprivredom, nego poslovnom edukacijom i pišem projekte za EU. Obzirom na okruženje, razumijem kako ljudi u ruralnim sredinama žive, a voljela bih da žive bolje. Uvijek kad budem imala novih saznanja o nekim financijskim linijama koje možete iskoristiti, stavljat ću linkove i objašnjenja. Nadam se da ćete i vi meni pomoći oko nekih poljoprivrednih tema kad bude potreba. Veselim se druženju i sve vas puno pozdravljam.
 

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,168
Pozdrav i dobrodošla! :partyman:
držim fige za vrhunsku suradnju na forumu!!
 

VAVO

Član
Tu od
7 Tra 2012
Poruka
191
Dobrodošla , ak trebamo pomoć slobodno pitamo ? Živila !;)
 

Kuba

Član
Tu od
8 Velj 2011
Poruka
175
Pozdrav i dobro nam došla! :partyman:
Ljepo je vidjeti da nam se i broj djevojaka na forumu povečava :supz:
 

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
pozdrav i dobro nam došla.......nadam se dobroj suradnji.....pozzzzzzz
 
D

djevojkasasela

Guest
:D
Pozdrav i dobrodošla! :partyman:
držim fige za vrhunsku suradnju na forumu!!
Hvala na lijepim željama, ak kaj treba - tu sam.
 
D

djevojkasasela

Guest
Hvala na dobrodošlici !

:D
Hvala na lijepim željama, ak kaj treba - tu sam.
Skužila sam da ne bude išlo da odgovaram svakom posebno, pa onda još jednom, svima zajedno, hvala na dobrodošlici, i ako bilo što, AL BILO ŠTO treba oko EU fondova ili nekog pisanja projekata, znate onu našu horvatsku - zovi , samo zovi - ponekad je dosta da te netko malo pogurne u pravom smjeru.
Objavljen je natječaj za IPARD, mjera 302, ruralni razvoj. U najkraćim crtama - to je za male poduzetnike svih oblika registracije - od OPG do samostalne djelatnosti, od novih trajnih nasada do obnovljivih izvora energije. Jedina caka - potrebno predfinanciranje. Dakle, kredit od banke, pa se onda vraća 50 % uloženog. Moj je savjet uvijek kad je Europa u pitanju - budite maštoviti, gledajte široku sliku, nemojte se bojati papira.
Za početak mi dajte malo vremena dok se naviknem na provjeravanje poruka s foruma - može se desiti da moji odgovori malo kasne.
Za sada vam želim ugodnu večer i da se malo rashladite.
 

Najnoviji postovi

Na vrh