• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav

  • Temu pokrenuo rajko1986
  • Datum prvog posta
R

rajko1986

Guest
Poštovani,
evo ovim bih Vam se putem predstavio i rekao nešto o sebi.
Inače zovem se Josip i živim u Požegi, trenutno imamo oko 2ha vinograda i oko 15ha voćnjaka - šljivika. Osim poljoprivrede bavimo se i prijevozom ali i otkupom i preradom nekih vrsta voća kao što su šljive za rakiju (gdje radimo otkoštavanje i mljevenje šljive), šljive za džem, jabuke za preradu te zeleni orah. Uglavnom mali smo opg te imamo i malu obiteljsku tvrtku koja postoji gotovo 70 godina, prenosi se generacijama, a ja sam treća generacija. Nadam se da ću ovdje naći puno zanimljivih tema ali i novih partnera s obzirom koliko otkupa radimo.
eto za sada toliko od mene do nekih prvih postova
Pozdrav
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,393
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok rajko1986, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 
Na vrh