• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav!

Amatina

Novi član
Tu od
19 Sij 2017
Poruka
2
Ja sam jedna mlada mama koja se radi stresa na poslu odlučila baviti poljoprivredom. Pošto poljoprivreda nije moja stuka i ovdje sam poptpuni amater, nadam se da ćete mi uspjeti odgovoriti na moja mnogobrojna pitanja :)

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav Amatina, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajme, brgud, dobil si neplansku zahvalu.:icon_weed:
Rekni hvala.

Međimurko, pozdrav, evo nas: bilo kuda - međimurci svuda.

Puno uspjeha u proizvodnji, a na ogled kako to mora izgledati ćeš dolaziti k meni i @snjinu na ogled na čakovečki plac.:icon_rofl:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,781
Malo vas ima (na poljoprivrednom forumu) pa bismo trebalo biti obzirni prema vama !:8):

Evo stisnuo sam ti Hvala, neplanski.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma mislila sam pisanu, ak već ne može verbalnu, ali i tiskana je dobro došla. :icon_pai:

Najnoviji postovi

Na vrh