Hvala na uspodbudnim riječima, pošto zna se, drugo vi ljudi iz daljine kao smo mi daleko međusobno, ne možete ni napraviti-pomogniti. A ponekad i riječi prave dobro dojdu. Pošto ja vrlo rad slušam stare YU single, sijetim se sad ove pijesme: "Danas ja, sutra ti, sutra ti češ plakati". Neko znači trpi sada, drugi put neko drugi strada, očigledno mene je sve pronašlo ove godine. A sigurno sam što i zaboravijo kazati. Ono,da oluja pored šume počupala i vodove za struju i nije je bilo 3 dana posle toga još par dana samo 1 faza ne bih ni nabrojavao. Jer ovo su samo sitnice. A da vam kažem još,da prije imao Gorenje klimo u kuči, radila 4 godina, i odtišla u đabe. Kupim bolju Mitsubiši, e jučer riknula napokon godine dana. Koju kur...klimo nek nabavim,da bih mogla raditi bar 5 godina. Nekvi kupijo ŽNJ klimo i hvale mi se e moja radi 15 godina bez servisera. Što če biti sve u ovoj godini nemam pojma, osim,da ja odkažem, e ovo bilo bi najbolje. A ja razmišljam ovako: Ak ču se kod boga odplatiti za sve grijehe u tom i prijašnjim životima, koje sam živijo, da sada patim, onda ču patiti sa radošču!.
Zna se da kad neka obitelj naviknuta na ženske ruke i znanje, onda ostadedu samo muškarca dvije sa 95 godišnju bako nije lako . Do usna bijo u govnu, al eto mene, još sam živ. Sve u svemu u glavnome posredili se svi problemi ili idedu radovi prema kraju, al kao što več sami znate, čoviječkog života, koji odlaziljo, ne mogu zamijeniti
. Pošto stiže zima, nadam se, da čem više posjetiti forum.Lp i hvala, čitamo se.