Pozz zovem se Darko dolazim iz Vukovara po struci sam mehanicar poljop.strojeva od traktora imam malog yanmara.
Pozdrav tebi , i herojskom gradu , VUKOVARU
Izuzetno mi je drago da nas ima sve više :heart: ( mislim vlasnika Yanmara )
Koliko konja Yanmar , koji model , kakvih priključaka imaš , šta radiš sa traktorom :?:
Naravno slika obavezna
Pozdrav još jednom , i dobrodošao na forum artyman:
Traktor ima 14 konja ym1401 a od priključaka imam plug,frezu,drljaču i prikolicu.Sa traktorom radim sve manje vise,zanci oranje,drljanje,frezanje i sve ostalo i mogu vam rec da mi vrijedi vise nego svi ovi traktori sto sam imao hheheheheh. Evo i koja slika za početak
http://img682.imageshack.us/g/1000821.jpg/
Moram slikat kako ore i to da se vidi heheheh
Pozdrav dare
evo ja sam si zemao za pravo da stavim tvoi sliki, jedva sam ih otvorio:scratch, pa nek ih svi vide.
Nadam se da nema ljutenje...
Uploaded with ImageShack.us
Dobro nam došel dragi pajdaŠ. artyman:
Uvijek sam smatral da su u Slavoniji velika prostranstva i da se radi samo s velikim strojevima, a sad me svako malo netko razuvjeri.
Izgleda da u Slavoniji ravnoj ima više Yanmara nego u brdovitom Zagorju.
Mada je nezahvalno govoriti u tuđe ime , ali stavo je slike da se vide , nije uspjelo i ti si sad to riješio , mislim da nebi trebalo biti ljutnje .
Nego kako to da su ti noževi od freze vani , :scratch dali si ih skinio ili šta već:?: Traktor je super , e da je još prednja vuča čuda bi radio
Ajd molim te uslikaj drljače , ja sebi planiram nabaviti . Mislio sam probati sa starim konjskim :scratch neznam kako bi to išlo