• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

prednji pogon

N

Neven 533

Guest
Pa čini mi se da ima tu na forumu kak se to izvede

a ima nesto al nema slika malo da se prikaze kako izgleda i kako da se napravi malo profesionalno.... ako je tko radio pa zna sto treba jer ja moram sebi raditi zivcira me to automatski

N

Neven 533

Guest
Pa čini mi se da ima tu na forumu kak se to izvede

pa ima djelomicno nije niko objasnio kako tocno sto se napravi i slike ili nesto ako je tko radio....

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
pa ima djelomicno nije niko objasnio kako tocno sto se napravi i slike ili nesto ako je tko radio....
Negdje je objašnjeno , možda ne na ovoj temi .
Treba promjeniti izvod prvog pogona , nejde to tako jednostavno .

D

dagi

Guest
e ako te samo zanima
odgovaralo bi ti od td 55a ali morao bi napravit dosta izmjena :ako ima mjenjač izlaz,drugi karter,kolijevka,hidrauličko upravljanje.....kad sve zbrojiš ispada neisplativo

stvar je jednostavna, kupi traktor 4x4 i jos k tome deutz :)

Ma mislio sam si da bi se moglo od td 55 nih ima dosta pa bi se lakše i našlo za kupit al mi je to previše posla. ovih malih sa bočnim diferencijalom slabo ima a 6206, 7006 ne pašu.
Ako slučajno tko sazna da se prodaje što bi meni pasalo neka javi. Hvala

D

dagi

Guest
A što se tiće ovih ponuda za zetora i imt to je ok al su za moje potrebe malo preveliki.
Inače je meni ovaj traktorić po snazi čisto dovoljan samo što su kod nas dosta velika brda pa bi prednji pogon bio dobro došao

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
u taj ne valja nista ja sam ga gledao baca ulje na sipku posteno i usto bio je traktor cesta 78 godina a i odmah ja na granici s slovenijom jesam se navezao ima tri brzine rekao covjek da su slajsali drva pa su ga i zaklali tako... po njegovoj prici nisu ga cuvali bas:roll:

Veliš znači ne valja taj traktor sa Žumberka? Hm, a limariju su novu napravili valjda zato jer su ga izubijali u šumi? I meni se dopal na Njuškalu jedino kaj nije original maska napred...

V

Vjerni983

Guest
Da solidno zgleda al to je samo zamaskirano znači...i mene ta maska bode u oči:x

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,915
u taj ne valja nista ja sam ga gledao baca ulje na sipku posteno i usto bio je traktor cesta 78 godina a i odmah ja na granici s slovenijom jesam se navezao ima tri brzine rekao covjek da su slajsali drva pa su ga i zaklali tako... po njegovoj prici nisu ga cuvali bas:roll:

Sta bih ja sad trebao da citam tvoje misli da bi odgonetnuo sto si htio reci.

alenvw

Član
Tu od
6 Pro 2009
Poruka
422
...

i ja nisam ništa razumio osim da ga je išao vidjet i da nevalja

a onda si nevene sigurno kupio onog prvog i sigurno te zafrkava oko paljenja

N

Neven 533

Guest
Veliš znači ne valja taj traktor sa Žumberka? Hm, a limariju su novu napravili valjda zato jer su ga izubijali u šumi? I meni se dopal na Njuškalu jedino kaj nije original maska napred...

da kompresija ne valja cim dize ulje a i cini mi se da je dosta pusio bijelo a vidi se opran usminkan pofarban jos on meni je pricao sto su s njim sve radili i slabo se mota ima mal ajnslang na volanu nikako smotati

N

Neven 533

Guest
i ja nisam ništa razumio osim da ga je išao vidjet i da nevalja

a onda si nevene sigurno kupio onog prvog i sigurno te zafrkava oko paljenja

kupio sam svoga u vinkovcima ne radi grijac ako je to taj pali dobro kad je toplije bez grijaca al sad kad je minus nece al malo start spreja i krese odmah hehe

strojnik

Član
Tu od
1 Lis 2010
Poruka
174
da kompresija ne valja cim dize ulje a i cini mi se da je dosta pusio bijelo a vidi se opran usminkan pofarban jos on meni je pricao sto su s njim sve radili i slabo se mota ima mal ajnslang na volanu nikako smotati

na 577 nije problem ni za motor uzmes tamica motor pase na saraf(perkins ako se ne varam)a dobar tamic se dobije i za 3000-5000kn pa i manje ili na otpad po kojeg jer se zna naci

htio sam pitati jos za ursusa c335 koji bi diferencijal pasao i dali bi ga bilo moguce kopcati na kardan iz (naravno dovesti ga naprijed)i kad bi ukljucivao prednju vucu ukljuciti kardan ali u onu stranu ne tamo gdje stalno radi nego u onu drugu gdje radi samo dok se traktor krece i tom brzinom se okrece ?

Najnoviji postovi

Na vrh