danijelP7b
Član
- Tu od
- 20 Srp 2009
- Poruka
- 142
a na rikverc ne radi nikako :butthead:
Pa čini mi se da ima tu na forumu kak se to izvede
Pa čini mi se da ima tu na forumu kak se to izvede
Negdje je objašnjeno , možda ne na ovoj temi .pa ima djelomicno nije niko objasnio kako tocno sto se napravi i slike ili nesto ako je tko radio....
e ako te samo zanima
odgovaralo bi ti od td 55a ali morao bi napravit dosta izmjena :ako ima mjenjač izlaz,drugi karter,kolijevka,hidrauličko upravljanje.....kad sve zbrojiš ispada neisplativo
stvar je jednostavna, kupi traktor 4x4 i jos k tome deutz
Ma mislio sam si da bi se moglo od td 55 nih ima dosta pa bi se lakše i našlo za kupit al mi je to previše posla. ovih malih sa bočnim diferencijalom slabo ima a 6206, 7006 ne pašu.
Ako slučajno tko sazna da se prodaje što bi meni pasalo neka javi. Hvala
Evo još jednog IMT 577dv ovaj ima ručno uključivanje.
http://www.njuskalo.hr/traktori/imt-577-dv-oglas-1911835
u taj ne valja nista ja sam ga gledao baca ulje na sipku posteno i usto bio je traktor cesta 78 godina a i odmah ja na granici s slovenijom jesam se navezao ima tri brzine rekao covjek da su slajsali drva pa su ga i zaklali tako... po njegovoj prici nisu ga cuvali bas:roll:
u taj ne valja nista ja sam ga gledao baca ulje na sipku posteno i usto bio je traktor cesta 78 godina a i odmah ja na granici s slovenijom jesam se navezao ima tri brzine rekao covjek da su slajsali drva pa su ga i zaklali tako... po njegovoj prici nisu ga cuvali bas:roll:
Veliš znači ne valja taj traktor sa Žumberka? Hm, a limariju su novu napravili valjda zato jer su ga izubijali u šumi? I meni se dopal na Njuškalu jedino kaj nije original maska napred...
i ja nisam ništa razumio osim da ga je išao vidjet i da nevalja
a onda si nevene sigurno kupio onog prvog i sigurno te zafrkava oko paljenja
da kompresija ne valja cim dize ulje a i cini mi se da je dosta pusio bijelo a vidi se opran usminkan pofarban jos on meni je pricao sto su s njim sve radili i slabo se mota ima mal ajnslang na volanu nikako smotati