• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

predstavljanje od BJONDA

BJONDA

Član
Tu od
2 Velj 2011
Poruka
208
pozdrav svima zovem se branko imam 40god bavim se svinjogojstvom neko vrijeme imam 7 krmača 3 su oprašene a 4 suprasne živim u okolici dugog sela hranu ne proizvodim nego kupujem tako mi je isplativije jer nemam mehanizaciju pozdrav svima bjonda:vragek:
 
Posljednje uređivanje od moderatora:
H

Hrvach

Guest
Pozdrav i dobro došli! Tema je preseljena iz stočarstva u predstavljanje!
 

BJONDA

Član
Tu od
2 Velj 2011
Poruka
208
predstavi se

bog mladene daj mi pojasni koja su vrsta te tvoje mangulice tu kod mene nitko ih ne uzgaja pa me zanima pozdrav :vragek:
 

cizmesinkin

Član
Tu od
19 Sij 2011
Poruka
314
u Hrvatskoj ih nitko nema osim mene.To je svinja masna sa velikom rudlavom dlakom ko ovca,njezino meso nema kolesterola.a mast skida vaš postoječi kolesterol u krvi.Pogledaj na yutube.
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
pozdrav sa druge strane Bilogore,uspjeh u radu vam želim i ljepo je da je što više forumašica na forumu:partyman:
 

2310980

Član
Tu od
6 Lis 2011
Poruka
137
Bjonda može pitanje, kako se isplati uzgajati ako nemaš svoju hranu već je kupuješ, mi imamo svoju a premiks kupujemo pa mješamo, prosvjetli nas, možda ima neka dobra smjesa a da neznamo, može i na privatnu poruku
 

Najnoviji postovi

Na vrh