• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prelazak na Xenforo - Pomoć i Pitanja

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,926
Nisam to još spajao, a jel nam treba tapatalk, ja danas radim par sati preko smartphona sve i meni je to bolje nego tapatalk?
 

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Ja sve forume pratim preko tapatalka. Preglednije, lakše ubaciti slike, manje opterećuje na slabim mrežama. Nekako po navici te na tapatalku provjerim uvijek šta ima novo, a na ostale uđem jednom u par mjeseci kad mi nešto zatreba.
 

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,926
Upravo sam probao koristeći tvoj račun na 20 sekundi i ubacivanje slika radi ok.
Što točno radiš, ima li slika max 1mb?
 

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,926
XenForo mi djeluje kao neki kompromis između starog i novog usabilitija. Pravi iskorak bi bio Discourse, pogotovo u kontekstu FB konkurencije.
Meni su Discourse, Vanila i slični moderni "forumi" skroz čudni. Testirao sam Vanillu mjesec dana, fenomenalan importer s vbulletina i ima par dobrih fora, al to je za XenForo luk i voda što se mene tiće.
O kakvom se tu usabilitiju radi, daj pogleć :):

Discourse izgleda nešto bolje i modernije al ja osobno ne vidim u čemu je tu točno fora.
 

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,504
Kaj trebam napraviti da se, kod novog otvaranja foruma, pozicioniram na prvi post koji je upisan poslije moje posljednje prijave? Na starom je to bil onaj gumbek ispred naslova teme.
 

Najnoviji postovi

Na vrh