• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Premiksi,vitamini-minerali,superi,smjese,komponente

• Temu pokrenuo marinko
  • Datum prvog posta

miro1967

Novi član
Tu od
21 Ožu 2016
Poruka
5
Dsm se radi u mađarskoj.
dodatni enzimi? ono sto je legalno imaju uglavnom svi!
Belje je koristilo dsm prošle godine za skoro sve smjese znam jer sam njihov kooperant.
uglavnom smo bili nezadovoljni sa smjesom i dsm-om
kad su vratili sve natrag na likru i premervo su se stvari smirile.

moguće da ste u pravu, ja samo prenosim iskustva svoga brata koji ponavljam je super zadovoljan sa DSM premiksima i to na svojoj farmi ... ali evo vidim da pišete informacije koje nisu točne, DSM premiksi se i dalje koriste u Agrokoru (info od prijatelja koji radi u Agrokoru)...ljudi koji mu prodaju te premikse kažu da se koristi i na farmama kokoši nesilica u našoj velikoj tvrtki Žito d.o.o. ...provjerim informaciju pa javim

miro1967

Novi član
Tu od
21 Ožu 2016
Poruka
5
sve točno kako sam napisao u postu prije...

nego trebam jednu drugu informaciju , imate li kontakt nekog tko prodaje Sano premikse u HR

unaprijed se zahvaljujem

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,982
Jel imao netko vodoravnu mješaonu stočne hrane? Nema puž nego neke kao spirale. Ako je imao kakva su iskustva sa tim?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,984
Ima moj rođak, samogradnja, oko 200kg.
Ima dva puža, jedan unutar drugog, s različitim smjerovima spirala.
Za detalje ti mogu pitati.

Najnoviji postovi

Na vrh