Buduci da imam neka saznanja oko toga mozda te mogu i posavjetovati ali prije toga moram znati neke podatke,,,
Dali taj dio koji je pod sumom veci od 1/10 ukupne povrsine?Dali je to zemljiste u tvom vlasnistvu?
I sam sam imao problem sa dijelom zemljista na kojem je rasla sikara ali i ostalo raslinje,,,
Prvo sam otisao kod covijeka koji radi izvid stanja na toj cestici i koji odobrava rusenje privatne sume sa kojim dogovorih da mi napise da tu nema uvjeta da to postane suma u papirima koje nosih lugaru koji vrsi doznaku satbala za rusenje,,,
Nakon njega u sumariju da mi doznace sve sto bi trebalo porusuti, naravno da nisu sve doznacili ali to me nije sprecilo da sve porusim jer su se prilikom rusenja bas nekim cudom zaostrnula na njima ova doznacena pa se moralo i njih rijesiti,,,
U katastru dogovoreno da kad sve to iskrcim napravim zahtjev za prenamjenu te oni izađu na teren i za 300 kn naprave prenamjenu u postojece stanje,,,
Buduci da je moje vec u sustavu poticanja nedavno zvali iz appprr slavonski brod te pitase gdje je suma, ne vidi se kazu na novim snimcima, reko stari vlasnik porusio a taj dio ne prelazi 10% ukupne povrsine tako da nema nikakvih sankcija iako prenamjena jos uvijek nije odrađena,,,