Administratori, predlazem da otvorite na prvoj stranici u grupi OSTALO podforum FINANCIJE, PROPISI, JAVNI NATJECAJI I SLIČNO i preselite ove rasprave unutra.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Pokusao sam po sijecanju naci teme gdje se raspravljalo o propisima i financijama, a ako sam nesto propustio i to neka se preseli.
Financije su PREVAŽNA tema da bi se moralo cijeli forum protrcati da se nesto korisno nadje, a definitivno ima jako korisnih savjeta, iskustava i razmisljanja. Također, time ćemo se svi prisiliti da na jednom mjestu pišemo o takvim temama. Saam ponekad nesto napisem o toj temi, a onda poslije muku mucim da nadjem u kojoj je to raspravi bilo.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Pokusao sam po sijecanju naci teme gdje se raspravljalo o propisima i financijama, a ako sam nesto propustio i to neka se preseli.
Financije su PREVAŽNA tema da bi se moralo cijeli forum protrcati da se nesto korisno nadje, a definitivno ima jako korisnih savjeta, iskustava i razmisljanja. Također, time ćemo se svi prisiliti da na jednom mjestu pišemo o takvim temama. Saam ponekad nesto napisem o toj temi, a onda poslije muku mucim da nadjem u kojoj je to raspravi bilo.