• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prijem TV programa,

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Koristi li neko MAXI tv, moze li se gledati na vise prijemnika sa jednom preplatom

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Da. Mi ga več mjesecima gledamo na TV i besplatno na kompjutoru.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Koristi li neko MAXI tv, moze li se gledati na vise prijemnika sa jednom preplatom
Imam ga ali nije satelitski nego zemaljski. Mislim da se može koristiti na više tv-a ali se to dodatno plaća
@plus koliko se plaća taj maxtv to go?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Prvo te navuku..ma da vam lakse objasnim, ipak sam ja velečasni..vrag ti prvo sve da a na kraju ti sve uzme

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Koristimo na TV i ja ga imam na kompu od svibnja prošle godine i ne košta niti kune za drugi prijemnik. Koji vam je vrag da ne možete prihvatiti tu činjenicu?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Do N. godine je Max TV to go u nekom od pretplatnih paketa...sad su ga ukinuli treba ga posebno plaćati (nemamo fiksni max tv) 25kn mjesečno.
Kolega @plus, kak je to pri vama?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Do N. godine je Max TV to go u nekom od pretplatnih paketa...sad su ga ukinuli treba ga posebno plaćati (nemamo fiksni max tv) 25kn mjesečno.
Kolega @plus, kak je to pri vama?
Pa jako ste me iznenadili "na ovoj temi".
Kaj trebam još, skinuti gače da se povjeruje.
Ja sam korisnik Interneta postao radi djece i uz njih sam i ja učio. Učio sam i "život" kako određene usluge kupovati što optimalnije i jeftinije. MAXtv mi koristimo najmanje 10 godina, od toga sam do sad uspijevao uvijek ispregovarati, svake dvije godine i zadržati istu, pra-staru cijenu. Ove godine u svibnju mi ponovo istječe dvogodišnji ugovor, kako to sad bude išlo - nemam pojma, za očekivati je teško i nikako. Uglavnom davatelja usluge ne mislim mijenjati i opet uzimam i doplatu na sve sport programe.
A MAXtv na drugom uređaju (dakle na mobitelu, kompjutoru) ja sam postavio na komp. Imam monitor u ful hd rezoluciji, dijagonala mu je 27". Supruga tu pogleda seriju dok ja i deda nogomet na TV-u. I da doplata za taj drugi MAXtv za nas je non-stop nula kuna. Tko vjeruje, vjeruje, tko ne neka se smije. Nemam informacija da je to nešto samo do nove godine, jer da je tako oni bi me na vrijeme obavijestili.
Za kraj naš wifi je non stop uključen, radi nas, djece i unuka. Na našim su mobitelima mobilni podaci non-stop uključeni. Mi smo dostupni svima 24 sata na dan. Za razliku od toga, moja je seka dostupna samo dok ona upali mobilne podatke, ja to nikad ne budem razumio, nikad.
I da zadnjih mjeseci mene i suprugu naša mobilna tarifa košta svakoga 59 kuna. Nas dvoje smo time zadovoljni. Imamo dostupnost, imamo Internet, koristimo svašta i nikada nismo dobili doplatu, kaznu.
Eto dragi kolege, tako taj segment MAXtva i mobitelizacije funkcionira u mojem životu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Jasam pred par mjeseci obnavljao ugovor u tcomu pa mi nisu nudili maxtv-to go,zato pitam. Sve je to kako dobro ispregovaraš s agentom

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Zadnji put ponavljam jednu te istu stvar:MAXtv za drugi uređaj je besplatna usluga, recimo poklon korisnicima, te ju valjda ne stavljaju u redovne pakete usluga. Ali da je za zad i dalje aktivna - je, da je i dalje besplatna - je. Kao dokaz zam zalijepio snimku poruke svojeg mobitela, na kojoj sve jasno piše kako se aktivirala.
Imao sam na poslu kolegu u radioni, plaćao je potpuno isti paket i sve sportske programe duplo više. Nije mi ama baš ništa vjerovao po tom pitanju. Donio sam na posao njemu na uvid desetak svojih uplatnica i pošto mu se taman izlazio ugovor ispregovarao je isto novu, manju cijenu. Bio je iza toga zahvalan, što sam mu otvorio oči po tom pitanju.
Dok je moj pok. tast htio 2018. god. gledati MAXtv na dva kućna TVa, radi sporta tražili su za to doplatu 50 kuna. Ali za 2 TVa. Ja koristim 1 TV i komp s monitorom 27". Nadam se da sam ti sada još malo bolje pojasnio i obrazložio.
Ja sam i ranije na kompu koristio TV stick ali mi je ovaj besplatni MAXtv došao kao as na desetku i mi smo tako jako zadovoljni.

• Like
Reactions: ZJ

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Plus..naj se sekirati sve ovisi o trenutnim akcijama i ,sposobnosti pregovaranja itd.

Npr ja produžujem ugovor i nejde ispod 250 kn..moj susjed dogovori sve to za 180 kn..na kraju popizdim i kažem da imam informacije i kakve..veli mi lik to je za nove korisnike..pa ok ja raskinem ugovor pa nakon 5 dana potpišem novi?... niš od toga

na kraju sam izmuzao HBO tu go..a susjed se hoče pojest ..

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Sport, prirodu, dokumentarne i znanstvene emisije. Dobar film.

Najnoviji postovi

Na vrh