Do N. godine je Max TV to go u nekom od pretplatnih paketa...sad su ga ukinuli treba ga posebno plaćati (nemamo fiksni max tv) 25kn mjesečno.
Kolega
@plus, kak je to pri vama?
Pa jako ste me iznenadili "na ovoj temi".
Kaj trebam još, skinuti gače da se povjeruje.
Ja sam korisnik Interneta postao radi djece i uz njih sam i ja učio. Učio sam i "život" kako određene usluge kupovati što optimalnije i jeftinije. MAXtv mi koristimo najmanje 10 godina, od toga sam do sad uspijevao uvijek ispregovarati, svake dvije godine i zadržati istu, pra-staru cijenu. Ove godine u svibnju mi ponovo istječe dvogodišnji ugovor, kako to sad bude išlo - nemam pojma, za očekivati je teško i nikako. Uglavnom davatelja usluge ne mislim mijenjati i opet uzimam i doplatu na sve sport programe.
A MAXtv na drugom uređaju (dakle na mobitelu, kompjutoru) ja sam postavio na komp. Imam monitor u ful hd rezoluciji, dijagonala mu je 27". Supruga tu pogleda seriju dok ja i deda nogomet na TV-u. I da doplata za taj drugi MAXtv za nas je non-stop nula kuna. Tko vjeruje, vjeruje, tko ne neka se smije. Nemam informacija da je to nešto samo do nove godine, jer da je tako oni bi me na vrijeme obavijestili.
Za kraj naš wifi je non stop uključen, radi nas, djece i unuka. Na našim su mobitelima mobilni podaci non-stop uključeni. Mi smo dostupni svima 24 sata na dan. Za razliku od toga, moja je seka dostupna samo dok ona upali mobilne podatke, ja to nikad ne budem razumio, nikad.
I da zadnjih mjeseci mene i suprugu naša mobilna tarifa košta svakoga 59 kuna. Nas dvoje smo time zadovoljni. Imamo dostupnost, imamo Internet, koristimo svašta i nikada nismo dobili doplatu, kaznu.
Eto dragi kolege, tako taj segment MAXtva i mobitelizacije funkcionira u mojem životu.