Ja sam trebo da kupim 509 i raspitivo sam se za prikolicu kako napraviti
Najlakse ti je naci reduktor od ivanjicke jer je u njemu i cizma i reduktor,i onda pravis ili kupis od labina,a ima ih dosta i nisu skupe,s tim sto onda moraju tockovi 15 cola
Na fabrickoj(pravila se u faku,a i u knjazevcu gde i mtk)ima medju reduktor ispod sedista,i on sluzi da obrne smer kardana i napravi malu redukciju da bi uskladio prednje tockove(14coli)i na prikolici(16coli)
Ja sam gledo kako najjeftinije da izadje i svi su mi ovako rekli,dif tteba od lade ili tristaca(10:41)al mora da s prevrne da levi tocak dodje na mesto desnog,tako se izbegne medju redkutor,s tim da mora da budu iste gume na mtk i prikolici
Cizma sluzi,posto mtk ima onaj prihvat na leptir(il ko kako vec zove)cizna ima taj leptir sa unutrasnjje strane a sa spoljasne vratilo ko na traktoru,moze se izbeci ta cizma,vidjo sam dosta bez cizme jednostavno zavare onaj deo kardana de se safe ona 4 safa koji na kolima ide na menjac zavare za leptir,al neznam kako otkacinju onda prikolicu,inace nova cizna u fabrici j e8000din(70e)