• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prirodni predator-parazitska osica

marke

Član
Tu od
4 Sij 2016
Poruka
307
Gdje ima kupit prirodnih predatora protiv lisnih usiju?
Zna li netko nesto o tome?hvala

JuRa2

Član
Tu od
10 Sij 2016
Poruka
72
Kod nas ponudu za predatore ima Virginia.Ne znam da li ta firma posluje i kod tebe.
Predatori su firme biobest, vecini poznato zbog bumbara sa oplodnju.
Nadam se da sam pomogao.

marke

Član
Tu od
4 Sij 2016
Poruka
307
Kod nas ponudu za predatore ima Virginia.Ne znam da li ta firma posluje i kod tebe.
Predatori su firme biobest, vecini poznato zbog bumbara sa oplodnju.
Nadam se da sam pomogao.
Znas li koje su cijene?
Npr meni trebaju manje doze..

JuRa2

Član
Tu od
10 Sij 2016
Poruka
72
Ne znam cene, ali mi je receno da se ne isplati za polusezonsku proizvodnju (ono sto ja radim) nego samo za celogodisnju proizvodnju(mart-novembar).
Iz price drugara ..... bili su zadovoljni predatorima protiv tripsa u paprici.Detalje ne znam.

plevak

Član
Tu od
14 Velj 2010
Poruka
698
Prijatelju, postavljaj takva pitanja pod bla bla rubriku a ne da se za svako otvara nova tema koja će imati dva do tri posta ukupno!!:(

Na vrh