• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

problem deutz bf 4 m 1012 motor

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Ako nisu osteceni stavi na stare.
Juce sam razgovarao sa jednim prijateljem o tom motoru.On ga je radio i isto imo problema sa palenjem.Zatim je zvao nekog u mehanicara u Sloveniji.
Ozracivao ga je tako sto je stavio na dovodno crijevo ac pumpu od nekog auta i rucno pumpao.Isto kad je vadio taj neki strujni ventil ili nesto slicno imao je problem sa vracanjem.
Valjda taj dio kad vracas nazad moras ukljuciti kontakt da bude pod naponom kad ga ubacivas.Nadam se da si me razumio.Raspitacu se jos oko tog motora sa tim kolegom jer je on rijesio problem i upalio je.

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
zanima me ovako nosili smo pumpe da ih pogledaju jel valjaju i nevaljaju pa smo na rucucili nove e sad me zanima dali one mogu ici na stare podloske(bajlage)ili se moraju raditi nove ili mogu ici na stare dali visina pase hvala

Podloške se štelaju ovisno o onoj tablici na motoru.... imate na pločici od motora 4 reda brojeva... pa se prema broju na novoj pumpi i broju na toj bločici motora stavi potreban broj podloški. Ima tablica u radioničkom uputstvu za to.

strojnik

Član
Tu od
1 Lis 2010
Poruka
174
Ako nisu osteceni stavi na stare.
Juce sam razgovarao sa jednim prijateljem o tom motoru.On ga je radio i isto imo problema sa palenjem.Zatim je zvao nekog u mehanicara u Sloveniji.
Ozracivao ga je tako sto je stavio na dovodno crijevo ac pumpu od nekog auta i rucno pumpao.Isto kad je vadio taj neki strujni ventil ili nesto slicno imao je problem sa vracanjem.
Valjda taj dio kad vracas nazad moras ukljuciti kontakt da bude pod naponom kad ga ubacivas.Nadam se da si me razumio.Raspitacu se jos oko tog motora sa tim kolegom jer je on rijesio problem i upalio je.

mi smo dizne slagali u ptuju a bi i pumpe ali nije mogao djelove dobiti pa cemo uzeti u mariboru kod bella

V

vulep

Guest
mi smo dizne slagali u ptuju a bi i pumpe ali nije mogao djelove dobiti pa cemo uzeti u mariboru kod bella

Pozz za ljude na forumu.Ja sam novi ovde,jos se bas ne snalazim.Mene muci motor Deutz BFM 1012 sa elektronskom regulacijom gasa.Ima li neko semu one elektronike koja vodi motor i regulise gas,nisam siguran dali mi ta elektronika ima napajanje,ali ne znam sta na kom pinu treba da ima.

strojnik

Član
Tu od
1 Lis 2010
Poruka
174
najlakse isprobas ako radi das kontakt i sad neznam sta imas mi imamo kotacic u kabini za dodavanje gasa i kad das gas dok je kontakt onda i tamo dodaje gas onaj uredaj

Najnoviji postovi

Na vrh