ja sam isto kupio balirko kola rivale2, isto ko je ova na sliki. a ja imam problem, ona stran bale koja je kod dovajača, oz. ruke koja dovaja sjeno zateguje špago bolje nego ona druga. ja činim, da je do zbod toga, što ova ruka ni nastavljena kako treba. na zglobu ima dvije luknji, moja je namješčena u zgornju. možda bi jo morao prebaciti na spodnju. na ovuj sliki san vidio da je na spodnji a na tvojoj je u zgornjojnesa79 kaže:
moja balirka velger ap 45 nesveže 5 od sto bala a špaga ostaje na sljedećoj bali zavezanaproblem kod moje ap 45 je što recimo na 100 bala jedno 4-5 bala ne sveže.i to samo jedna strana..probali smo i dotezat petljače i popuštat,nema neke koristi.kad prereže špagu sveže samo jednu stranu špage i to samo na čvor..u čemu bi bio problem?
Dobro da IMT nije pravio balirke jer bi bile bez mane. Nešta je poderano, potrošeno i normalno da se javljaju neki problemi. Pokojni tast je davno kupio balirku, mislim da je Cola, na moj nagovor. Radila je dobro dok dok ju nije on prevezao preko rupa poljskim putem. Nije valjda 1000 bala napravila kod njega i od onda stoji. To onda neznači da te balirke ne valjaju. Moja scorbati sva hrđava, rasklimana, poderana, neznam šta ju više drži na hrpi, ove godine napravila oko 750 bala, od toga oko 30 promašila. To opet ne znači da te balirke valjaju.Vidio na par welgera očito mana
poz jel se razumjete u stelovanje balirkeJeste ju probali na prazno, ručno ? Treba opet pogoditi fazu. Samo to šta je pukao šaraf nije razlog da ne veže bale. Jeli uopće odrađuje zaštita za igle ? Da nisu igle pomotane ?
Da li znate uzrok tog kvara? Imam isti problem i znacila bi mi vasa pomoc. Unapred hvalaMolim vas za pomoć u vezi class markant 50. Neveže lijeva strana odnosno veže svaku drugu u grubo. Već je svašta probano.molim vas i slike ili sheme ako netko ima ili zna gdje naći
Orginalno🤣😂🤝🤣to bude zet odmah popravil, jer to je njegov stroj za štancanje kuna