• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

problem zetor

alenvw

Član
Tu od
6 Pro 2009
Poruka
422
...

ajmo sad dali tko zna zašto mješa brzine dali se da taj kvar otklonit jer mi se ovo pre često događa,iskreno rečeno meni se nikad nisu pomješale ali dočim ga tko drugi uzme odma ga pomješaju kako otklonit taj kvar

Z

zetor4718

Guest
ajmo sad dali tko zna zašto mješa brzine dali se da taj kvar otklonit jer mi se ovo pre često događa,iskreno rečeno meni se nikad nisu pomješale ali dočim ga tko drugi uzme odma ga pomješaju kako otklonit taj kvar

opališ šamarčinu svaki put kad mu zašteka i naučit će.nemogu ti tvrditi 100% ali probaj promijeniti utvrđivače,mi smo to promjenili na ursusu c-360 i više nije zaštekavao.neznam što je kod tebe u pitanju znam samo da je utvrđivač 20kn pa ti probaj.meni nije jasno kako neki ljudi stalno zaštekavaju mjenjač,a tako ni njima nije jasno kako ne zaštekati mjenjač.

bariccc

Član
Tu od
13 Stu 2011
Poruka
101
pozdrav imao sam iste probleme kod zetora trazi kod prodavaca vodilicu viljuske mjenjaca i rjesio si problem

alenvw

Član
Tu od
6 Pro 2009
Poruka
422
pozdrav imao sam iste probleme kod zetora trazi kod prodavaca vodilicu viljuske mjenjaca i rjesio si problem[/QUOTE

hvala na odgovoru ali taj je davno prodan sada imam 5011

mikser

Član
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
322
potdrav zetorasi, ija sam imo slicnu havariju srecom kuci. nestala je druga i treca i kad pocnem pustati kvacilo gasi se,jos ostane pod nagibom i nemoze nikud. ja skinem poklopac vidim nema viljuske jedne,ona otpala i uletela dole u zupcanike,srecon nije negde pd tetetom. jedva sam je izvadio moro sam dici jedan tocak da bi je mogo izvaditi magnetom jer je bila bas podglavila. zavario sam je i sad je ok.

Najnoviji postovi

Na vrh