B
baso 76
Guest
POZDRAV! Dali neko mozda ima radionicki prirucnik za IMT 533.Ili zna gdje ga skinuti? unaprijed hvala.
to ne znam ali reci sta te muci pa ti mozda ovako mozemo pomoci
jako tesko pali napravljena generalka nove su dizne. pravise trosi pa me zanima gdje se to moze smanjiti, dali radi toga tesko pali?
pozdrav kolega,dali si negdje iz okolice koprivnice ili baš iz koprivnice
i ko ti je radio generalku?
Jel pumpa bila gdje na servisu?
Jel ste ju probali kam zakretati?
Strojna obrada Kanazir ili?
Jel ste uređivali glavu motora?
Kakav je dim na auspuhu?
Kako pali vruc?
Ti meni nisi dal nijedan odgovor na moja pitanja i kak da ja sad znam kaj si ti delal i kak da ti pomognem :scratchnapravio sam generalku stim da su nove dize još gore i na odušcima lagano curi nafta zato mislim da pumpa previše goriva daje, sve je paraktički kako treba i točka palenja isto tako ali nikak da upali. dok upali na slep ili na 24 preko akumulatora baca ulje na iberlauf i bijeli dim ali stim da ima već 12 h rada. koliko dugo taj bijeli dim traje, koliko mu treba da se karike prilegnu?
Eh...nebi se htel mešati...ali...ovi simptomi,preveć troši,baca ulje na iberlauf...teško pali.... Definitivno nije paljenje u "fazi".... U to sam 1000% siguran.... jer sam i ja sebi jednom na autu sfulal palenje (što možda sad nije važno,isto je bio Diesel) i isto je dimil ko parna lokomotiva i baco ulje na sve moguće ibere... Dok mi nije Zagoršćak (za kojeg znaš) reko da sam sjebo palenje.... a bio sam 100% uvjeren da sam ga dobro ufazio....napravio sam generalku stim da su nove dize još gore i na odušcima lagano curi nafta zato mislim da pumpa previše goriva daje, sve je paraktički kako treba i točka palenja isto tako ali nikak da upali. dok upali na slep ili na 24 preko akumulatora baca ulje na iberlauf i bijeli dim ali stim da ima već 12 h rada. koliko dugo taj bijeli dim traje, koliko mu treba da se karike prilegnu?
iz plavšinca, generalku radio sam
napravio sam generalku stim da su nove dize još gore i na odušcima lagano curi nafta zato mislim da pumpa previše goriva daje, sve je paraktički kako treba i točka palenja isto tako ali nikak da upali. dok upali na slep ili na 24 preko akumulatora baca ulje na iberlauf i bijeli dim ali stim da ima već 12 h rada. koliko dugo taj bijeli dim traje, koliko mu treba da se karike prilegnu?
na auspuhu dosta crno kadi, na iberlauf bijel s uljem, radi već 12h. dok je i vruć malo teže upali.
nije bila na servisu pumpa do sad. a generalka sve novo i cilindri i klipovi. kako se na toj pumpi smanjuje gorivo ali unutra ne onaj šaraf izvana?