• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poljoprivreda Prodaja Hrastova u sumi, moguca prevara???

Pozdrav, imam pitanje, nadam se bilo kakvom savjetu. Hvala svima unaprijed.

Ovako prodali smo 6 hrastova koji se jos nalaze u sumi. Covjek kojem smo prodali, rekao je da ce sve sam obaviti s lugarom.Mladi smo, pa nismo oko toga pravili veliki problem..Dakle mi uopce nismo bili prisutni kad je lugar dosao pocekicat stabla. Sad nastaje problem, dobili smo rijesenje u kojem stoji da je pocekicano ca 50 kubika, i da stvar bude jos gora, kad smo dosli pogledati nijedno drvo u nasoj sumi nije pocekicano..S tim da smo dobili rijesenje u kojem pise da na to rijesenje nema pravo zalbe.. Sad nas zanima, ako mi tom covjeku ne damo to rijesenje on ustvari ne smije rusiti?? Ili?? Ali nas i zanima, dali mi mozemo imati zbog tog rijesenja kakvih problema? Kako je s lugarom uspio pocekicat sve na nase ime a da stabla uopce nisu u nasoj sumi?
Molim vas za bilo kakav savijet, hvala puno, pozdrav svima

Posljednje uređivanje:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,972
Što piše na rješenju? Doznačila lokalna šumarija ili privatnik (šumarska savjetodavna služba)?...to su ujedno i adrese za vašu reakciju...

Analolo

Novi član
Tu od
17 Tra 2025
Poruka
3
Privatnik.. Trebamo li očekivati neke veće probleme? Jer broj od tog privatnika nigdje ne možemo naći, strah nas da ne porusi bez papira pa još nas netko tuži da smo mi, posto su papiri nasi.

Najnoviji postovi

Na vrh