• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Program ruralnog razvoja - 2017 do danas

Daday

Novi član
Tu od
10 Ožu 2022
Poruka
5
Možete li mi, molim vas, preporučiti nekog dobro konzultanta ili firmu ili privatnu osobu za odraditi sve oko pripreme i prijave na natječaj...

Jurkan

Novi član
Tu od
10 Lip 2024
Poruka
12
Pozdrav. Dal je imao tko problem jer nije imao poslovni račun i nije mogao dobiti u banci BON-2/SOL-2 obrazac i kako ste rješili to?

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,472
Ja kad sam imao građanski žiro račun kojeg sam koristio za OPG, onda sam dobio neku potvrdu koju su mi dali umjesto toga u banci, za Hamag su mi to uvažili. Kasnije sam se prebacio na poslovni, ali naravno i skuplje ga plaćam dosta.

Najnoviji postovi

Na vrh