• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prosvjed protiv mega farmi 🐣

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,953

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,173
Pa ukrajinac bi uložio nešto preko 600 milja eura tamo, i mi nedamo...smrdi kažu. Jbg, znam da u mom selu smrde i dvije svinje, pa su svi živi (ali njorgaju). Nisam oduševljen nastupom naših institucija, pa moglo se privatnika izmust do jaja, i mogla se investicija provest uz maksimalnu kontrolu svih parametara...jbg, smrdi, ugradi filtere, imaš hrpu gnoja, oderi kožu s njega da ga zbrine...mislim da se moglo dozvoliti pomalo, pa vidjeti kako će klapati. Zabrane nikad nikome nisu niš dobroga donijele. Doduše, nitko se nije iz sisačke županije pobunio jer bude se njihov otpad zbrinjavao na Babinoj gori u karlovačkoj županiji, ili na osobnom primjeru, nitko se od njih iz Siska nije pobunio protiv nepravednog sustava obrane od poplava u mojoj Ozaljskoj dolini (uzimaju nam 200 hektara najbolje zemlje uz Kupu i nabijaju višemetarske armirano betonske zidove u kraju gdje poplave nema). Sve su to neki skriveni interesi i manipulacije...

• Tužno
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,509
Eni više smeta to kaj se domaćim proizvođačima "režu krila" gdje god se stigne, dpk su (bilo kakvi) stranci dobrodošli...
Da se kladimo da taj ukrani gradi farmu z novcima koje je HR dala za rat...a za te novce je mogla biti u hr vlasništvu...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,955
Da, ovi polurusi bi dole kod Gospiča nekakav litij prerađivali.....
Nije dobro, a mislim da iz ove kože više nemremo van....

zagorje

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2011
Poruka
368
Da baš tak ,postali bumo proizvodni pogon za EU , jeftina radna snaga ,zatrovanih voda i zemlje. Naravno ne u našem angažmanu

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,826
Nitko u svojem susjedstvu ne želi smetlišta, odlagaonice opasnih tvari i nuklearnog otpada, velike farme, termoelektrane, tvornice, farme. Pitanje je samo gdje je onda pravo mjesto za to? Trebamo struju, proizvodimo smeće, trebamo radna mjesta.... kako to onda pomiriti?

Najnoviji postovi

Na vrh