Zanima me dali ima negdje neki dokument ili lista ljudi koji su zaduzeni za protugradnu obranu ili gdje su stanice u sisacko moslavackoj zupaniji, cisto da im se sjetim familije jer mi vec 3 godinu za redom potuko led polje, pretprosle godine kuruzu ostali stapovi samo, prosle godine vinograd a jucer evo vrt sav mili vrt patnja i muka sto sam zaljevo i okapo oslo u khm.. uzas nemas vise volje za nista a vidim da ni starcima nije Bog zna sto bolje caca bi najrade zadavio nekog, i volio bi malo rasprava da se pokrene oko toga jer gledam malo po netu , jedni vicu da protugradna obrana nije dobra drugi da je, sve mi se cini da to osiguravajuca drustva tjeraju vodu na svoj mlin, da su ljudi primorani osigurat ljetinu ako hoce imat nesto, a onda kad osiguraju i kad led potuce isplate odstetu kak se njima sprdne ... a ako ovakvo vrijeme bude i dalje, mislim da ce jos neki se pocet pitat kao i ja, zasto prije niko nije pametovo neg su se pucale rakete i tuca nije padala po 4-5 puta godisnje, a sada se samo neke studije izmisljaju i prodaje se pamet dok seljaku led bere urod
ps. admini sry probaval sam nac ali nema teme o tome, ako ima oprosti premjesti ju
ps. admini sry probaval sam nac ali nema teme o tome, ako ima oprosti premjesti ju