• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prskanje voćaka - zaštita

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,450
Je li ovo zabrinjavajuće pošto je zahvaćeno realno manje od 1% voćke? Treba li više ičim tretirati? Prošao sam dva puta mješavinom fungicida, aminokiselina i bora. Danas ima dosta vjetra pa će valjda sve brzo osušiti.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,604
A gle. Prošao si 2 puta. Ali je palo 250l kiše.

Dovoljno je 20-30 litara da opere sredstvo.

Sad. Jel treba još jednom... Ako me budu povoljni uvjeti ne treba, ako budu. Treba.

Imaš malo voća pa možeš. Imaj sredstvo spremno. Gledaj 2 dana cluster cvijeća. Ako vidiš da se širi. Onda prskaj. Ako ne vidiš, nemoj.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,323
@zoran89 postao si gori od Agroalarma, pa protiv koga ti radiš, ili za koga ti radiš, postaješ mi po tiho financijski neprijatelj broj 1, kupi, špricaj, špricaj, špricaj, ajojjjj prijatelju moj :devilish:

Najnoviji postovi

Na vrh