Sa kojim je gnojivom prihranaMoja je dobila prvu prihranu jucer. Palo 2 litre, nadam se da ce jos.
View attachment 79470
Sa kojim je gnojivom prihranaMoja je dobila prvu prihranu jucer. Palo 2 litre, nadam se da ce jos.
View attachment 79470
Mislim da si sam da odgovor MRAZ. Pokrenut ces ju, lupit ce ju mraz samo ce vrhovi krenut zutit. Druga stvar isto u kakvom je stanju? Ako je zelena bolje pricekat.Ima li smisla bacati KAN ako nema kiše. Zemlja je vlažna ujutro je mraz. Moze mi netko malo pojasnit kakva je praksa. Prognoza kaze da nece biti kise, a od iduceg tjedna puno toplije vrijeme bez minusa. Jel bolje bacati sada ili sacekati neku kisu.
Kazem minusi su jos 2 dana kod mene ovdje i dosta vlazna jutra... i onda krece toplo vrijeme bez naznaka kise od ponedjeljka. Mene samo zanima bili se to otopilo bez kise u takvim uvijetima ili sto ljudi kazu da to ishlapi i nist od toga.Mislim da si sam da odgovor MRAZ. Pokrenut ces ju, lupit ce ju mraz samo ce vrhovi krenut zutit. Druga stvar isto u kakvom je stanju? Ako je zelena bolje pricekat.
Ja sam 220 zbog klijavostiKoliko sijete rwa Sofru po hektaru vidim da piše od 190 do 200 kg nekako mi je to malo
Aaa tesko nesto bi al ne bi skroz bolje kišu čekat.Kazem minusi su jos 2 dana kod mene ovdje i dosta vlazna jutra... i onda krece toplo vrijeme bez naznaka kise od ponedjeljka. Mene samo zanima bili se to otopilo bez kise u takvim uvijetima ili sto ljudi kazu da to ishlapi i nist od toga.
ne zaboravi i temperaturu tla!Kazem minusi su jos 2 dana kod mene ovdje i dosta vlazna jutra... i onda krece toplo vrijeme bez naznaka kise od ponedjeljka. Mene samo zanima bili se to otopilo bez kise u takvim uvijetima ili sto ljudi kazu da to ishlapi i nist od toga.
Onda cekam, zlu ne trebaloAaa tesko nesto bi al ne bi skroz bolje kišu čekat.