• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pšenica 2024/2025

Dali75

Aktivni član
Tu od
5 Srp 2017
Poruka
222
Tako sam i ja, a vidim i puno ostalih, valjda će vrijediti ova kiša danas

Posljednje uređivanje:

PecKe

Član
Tu od
15 Stu 2021
Poruka
71
Kod mene niko nema jos planove ic bacat prvu prihranu, tako ni ja. Malo pričekat da dođu bolje temperature, pa onda. Prošle godine se malo opeko s ranijom prihranom pa su došli mrazevi i hladnoća.

Crnki

Novi član
Tu od
24 Ožu 2022
Poruka
27
Ima li smisla bacati KAN ako nema kiše. Zemlja je vlažna ujutro je mraz. Moze mi netko malo pojasnit kakva je praksa. Prognoza kaze da nece biti kise, a od iduceg tjedna puno toplije vrijeme bez minusa. Jel bolje bacati sada ili sacekati neku kisu.

Jourek

Aktivni član
Tu od
20 Lis 2014
Poruka
184
Ja ću vjv dns baciti, za ponedjeljak kaže malo kiše i temperature u plusu

PecKe

Član
Tu od
15 Stu 2021
Poruka
71
Ima li smisla bacati KAN ako nema kiše. Zemlja je vlažna ujutro je mraz. Moze mi netko malo pojasnit kakva je praksa. Prognoza kaze da nece biti kise, a od iduceg tjedna puno toplije vrijeme bez minusa. Jel bolje bacati sada ili sacekati neku kisu.
Mislim da si sam da odgovor MRAZ. Pokrenut ces ju, lupit ce ju mraz samo ce vrhovi krenut zutit. Druga stvar isto u kakvom je stanju? Ako je zelena bolje pricekat.

Crnki

Novi član
Tu od
24 Ožu 2022
Poruka
27
Mislim da si sam da odgovor MRAZ. Pokrenut ces ju, lupit ce ju mraz samo ce vrhovi krenut zutit. Druga stvar isto u kakvom je stanju? Ako je zelena bolje pricekat.
Kazem minusi su jos 2 dana kod mene ovdje i dosta vlazna jutra... i onda krece toplo vrijeme bez naznaka kise od ponedjeljka. Mene samo zanima bili se to otopilo bez kise u takvim uvijetima ili sto ljudi kazu da to ishlapi i nist od toga.

Crnki

Novi član
Tu od
24 Ožu 2022
Poruka
27
Psenica i zob su mi zelene. Psenica ima 3 izdanka i na pocetku je busanja. Ječam je dosta požutio na vrhovima.

PecKe

Član
Tu od
15 Stu 2021
Poruka
71
Kazem minusi su jos 2 dana kod mene ovdje i dosta vlazna jutra... i onda krece toplo vrijeme bez naznaka kise od ponedjeljka. Mene samo zanima bili se to otopilo bez kise u takvim uvijetima ili sto ljudi kazu da to ishlapi i nist od toga.
Aaa tesko nesto bi al ne bi skroz bolje kišu čekat.

#Pajdaš

Član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
78
Sofru sam prije 220 do 280 kg/ha
zadnjih 7-8g od 140-175...u prosjeku 150 kg/ha i planiram još smanjit

#Pajdaš

Član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
78
ne zaboravi i temperaturu tla!

Najnoviji postovi

Na vrh