B
Bobo
Guest
Re: Sjetva pšenice 2007.
Danas je i kod mene bla zetva, ali ne mogu poslati puno slika, posto me trenutno komp zeza i rusi mi svako malo browser...
Prijevoz, Ursus 1634 i kamionska prikolica sa ekstra ekstra povisicama
Obrisan neispravan link.
Kombajn, FAHR 1302, vec dotrajao, ali i dalje zari i pali punom parom:
Obrisan neispravan link.
Prijevoz i kombajn zajedno:
Obrisan neispravan link.
Ovo je za nase potrebe ostavljeno, Vlasnik prikolice nam je rekao da je najvise izvagala 2.5tone, a kad se zito sleglo, curilo je van sa stranica, dakle cca 2.5tone ostalo kod kuce, za kokosi i brasno
Obrisan neispravan link.
Kipanje, top je malo izljepljen trakama svih mogucih vrsta, a pri kipanu lupa da ga se cuje na kilometar...
Obrisan neispravan link.
Na silos smo dosli za dana, bili 7. na redu, vidi se prikolica kako malo viri iz kolone
Obrisan neispravan link.
Na rad smo dosli pred sam mrak:
Obrisan neispravan link.
Dok je proslo uzimanje uzoraka i vaganje, kipali smo po mrklom mraku:
Obrisan neispravan link.
Prosjecan prinos je na 4.5 jutra bio 2850kg. Vlaga oko 13.5% a primjesa 3.8%, hektolitar 74.8
Sorta zitarka.
Danas je i kod mene bla zetva, ali ne mogu poslati puno slika, posto me trenutno komp zeza i rusi mi svako malo browser...
Prijevoz, Ursus 1634 i kamionska prikolica sa ekstra ekstra povisicama
Obrisan neispravan link.
Kombajn, FAHR 1302, vec dotrajao, ali i dalje zari i pali punom parom:
Obrisan neispravan link.
Prijevoz i kombajn zajedno:
Obrisan neispravan link.
Ovo je za nase potrebe ostavljeno, Vlasnik prikolice nam je rekao da je najvise izvagala 2.5tone, a kad se zito sleglo, curilo je van sa stranica, dakle cca 2.5tone ostalo kod kuce, za kokosi i brasno
Obrisan neispravan link.
Kipanje, top je malo izljepljen trakama svih mogucih vrsta, a pri kipanu lupa da ga se cuje na kilometar...
Obrisan neispravan link.
Na silos smo dosli za dana, bili 7. na redu, vidi se prikolica kako malo viri iz kolone
Obrisan neispravan link.
Na rad smo dosli pred sam mrak:
Obrisan neispravan link.
Dok je proslo uzimanje uzoraka i vaganje, kipali smo po mrklom mraku:
Obrisan neispravan link.
Prosjecan prinos je na 4.5 jutra bio 2850kg. Vlaga oko 13.5% a primjesa 3.8%, hektolitar 74.8
Sorta zitarka.